MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri de Sezon VALABIL DOAR 11 ZILE!

Sună acum la 0749 123 452

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
  Mai ții minte plăcerea copilăriei de a construi castele de nisip? Păcat că trebuia să mergem la mare pentru a face acest lucru, iar cei norocoși puteau face acest lucru și la țară la bunici. Acum, în schimb, putem oferi această plăcere celor mici din confortul curții proprii, sau în locul de joacă din părculeț. Deși, la dimensiunile pe care le oferim, aceste nisipare se pretează cel mai bine pentru micuții tăi și pentru prietenii acestora. Construit din molid impregnat, concepute ca să reziste la condițiile meteo, aceste nisipare vor asigura distracția celor dornici să creeze replica Castelului Peleș din nisip. Tot ce trebuie să faci este să apelezi numărul de telefon afișat pentru a lua legătura cu unul dintre consultanții noștri specialiști. Pentru că atunci când vine vorba despre distracția celor mici, noi suntem profesioniști.
  • Livrare in
   toata tara
  • Garantie
   certificata
  • Produse de
   calitate
  • Oferta
   diversificata
  • Experienta
   peste 20 ani
  • Consiliere
   tehnica

  Parerea cumparatorilor

  Ochenatu Alexandru din Slatina, Olt
  Foarte ok!
  Mihai Lungescu din Târgu Jiu, Gorj
  Am primit-o, am montat-o, sunt mulțumit! V-am recomandat tuturor prietenilor mei.
  Iordache Florica din Chirnogi, Călărași
  Sunt foarte mulțumită de calitatea gardului. Am luat modelul Tracic 1 iar placa de sus are finisajele foarte frumoase. Au fost probleme cu accesul TIR-ului dar șoferul s-a descurcat și a intrat până în fața porții.

  Ne recomandă clienții noștri

  De ce să aleg un nisipar marca MESTERESTI?

  În primul rând, pentru că este șansa celor mici (sau a ta) de a trăi bucuria construirii unui castel de nisip sau a oricărei forme de artă din nisip. Mai ai nevoie de alt motiv pentru a cumpăra cutii cu nisip? În cazul în care ai nevoie de motive suplimentare pentru a alege o cutie cu nisip pentru copii, iată câteva avantaje în plus:

  • Cutiile cu nisip pot găzdui 5-6 copii simultan, cel puțin în cazul celor de 120×120 centimetri sau 150×150 centimetri. Acestea sunt cele mai mici cutii cu nisip și le folosim ca și punct de referință. La capătul celălalt se află cutiile cu nisip cu dimensiuni de 350×350 centrimetri, care pot găzdui între 10 și 12 copii simultan. Deși, aceste cutii cu nisip se pretează mai degrabă pentru creșe și grădinițe.
  • Dacă tot suntem la rubrica dimensiuni, trebuie să specificăm și înălțimea acestora care este standard de 30 de centimetri. Această înălțime este aleasă din mai multe considerente (greutate, costuri, transport), prioritară fiind siguranța celor mici. Astfel, la o înălțime de 30 de centimetri ne asigurăm și de faptul că nisiparul are suficient volum pentru a găzdui o cantitate rezonabilă de nisip, dar și că este suficient de jos încât să nu se lovească micuții în cazul nefericit în care vor cădea.
  • Tipul de lemn folosit este molid impregnat, ales special pentru o rezistență crescută. Molidul este unul dintre cele mai rezistente tipuri de lemn, iar molidul impregnat este tratat special pentru a rezista la condițiile meteo neprielnice pentru o perioadă îndelungată.
  • Toate cutiile cu nisip vin echipate cu băncuțe sau locuri speciale pentru șezut. Băncuțele pot fi ori incorporate, ori pot fi efectiv compuse din locuri special de șezut amplasate pe marginea cutiei, având astfel orice model pentru orice alegere.

  Ce mai trebuie să știu despre cutiile cu nisip marca MESTERESTI?

  • Cutiile cu nisip vin cu o garanție de 2 ani. Totuși, prin folosirea lemnului de molid impregnat, acesta va rezista mai mult de atât. Iar pentru o protecție suplimentară și o prelungire a duratei de folosință vă recomandăm să aplicați și lacuri protectoare suplimentare. Sau puteți să ne specificați faptul că doriți acest lucru iar noi ne vom ocupa contracost.
  • Asigurăm transportul și montajul în toată țara. Transportul se asigură contracost și se livrează în toată țara prin curieri paletați. Montajul (acolo unde se aplică) poate fi realizat de către una dintre echipele noastre colaboratoare din toată țara, de asemenea contracost.

  Cutiile cu nisip pot veni cu accesorii incluse, dar există și opțiunea de a cumpăra accesorii separate, cum ar fi capace de lemn (care să protejeze nisiparul de ploaie și de animale) sau acoperișuri tematice.

  Construit din molid impregnat, concepute ca să reziste la condițiile meteo, aceste nisipare vor asigura distracția celor dornici să creeze replica Castelului Peleș din nisip.

  Indiferent de modelul pe care îl dorești, te invităm să apelezi numărul de telefon afișat pentru a lua legătura în mod direct cu unul dintre consultanții noștri specialiști. Iar dacă dorești să analizezi și restul ofertei de locuri de joacă, care să completeze cutia cu nisip, te invităm să revii la secțiunea pentru locuri de joacă, simplu și confortabil.