MESTERESTI MESTERESTI

0752 224 113
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

20% REDUCERE VALABIL DOAR 9 ZILE!

Suna acum la 0752 224 113

ATENTIE, STOC LIMITAT!

Comenzile se fac telefonic

Completează numărul tău și te sunăm noi!

Cu toții știm că viața vorbește despre echilibru și despre importanța acestuia. De aceea ne îngrijim de echilibrul nostru și al copiilor noștri: echilibrul mental, emoțional și fizic. Mai ales în primii ani de viață, atunci când o creștere echilibrată este esențială pentru dezvoltarea micuților. De aceea, am pregătit o gamă completă de locuri de joacă de echilibru pentru cei mici cât și pentru cei foarte mici. Toate jocurile de echilibru sunt construite la cele mai înalte standarde, fapt confirmat de către certificările TUV și EN 1176 - etaloanele de referință pentru legislația Europeană în materie de locuri de joacă. Astfel, aceste jocuri de echilibru pot fi folosite cu încredere atât în spațiul propriu cât și în spațiul public, cum ar fi creșe sau grădinițe. Pentru a afla toate detaliile legate de oferta noastră completă de jocuri de echilibru, te invităm să apelezi numărul de telefon afișat pe pagină pentru a lua legătura cu unul dintre consultanții noștri specialiști.
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Parerea cumparatorilor

Ionita Vicențiu din Mija, Dâmbovița
Sunt extrem de mulțumit! Calitatea și promptitudinea, precum și transportul gratuit este peste așteptări!
Ina Lobonț din Arad, Arad
Totul este foarte bine! se vede că-s de calitate! Suntem mulțumiti și noi și copiii!
Mihai Lungescu din Târgu Jiu, Gorj
Am primit-o, am montat-o, sunt mulțumit! V-am recomandat tuturor prietenilor mei.

Clienții noștri - prioritatea noastră

Cu ce vine oferta completă de jocuri de echilibru marca MESTERESTI?

 • În primul rând, prioritățile noastre sunt calitatea și siguranța. În special că vorbim despre locuri de joacă pentru copii, locuri de joacă care pot fi folosite și în spațiul public acolo unde nu se aplică restricții și reglementări suplimentare.
 • Standardul EN 1176-1:2008 de calitate este etalonul standard la nivel de Uniunea Europeană, care reglementează siguranța locurilor de joacă atât la nivel de echipament cât și la nivel de suprafețe de contact. Standardul este în vigoare până pe 31 Octombrie 2018 (cel mai recent standard) și se aplică la majoritatea modelelor prezente în cadrul magazinului nostru online.
 • Standardul EN 1176-6:2008 de calitate se referă la orice echipament de joacă care are ca obiect de activitate balansul sub orice formă. Iar pentru că vorbim despre jocuri de echilibru a fost esențial să obținem această certificare pentru produsele noastre.
 • Acum, vorbind efectiv despre jocurile de echilibru, începem cu grupa mică și anume cu plaselele și scările de cățărare. Cu o înălțime care începe de la doar 13 centimetri, acestea se pretează foarte bine pentru copiii de grădiniță și pentru preșcolari. Cu o structură tubulară din oțel rezistent, tratat suplimentar cu vopsea rezistentă, aceste jocuri de cățărare sunt special destinate utilizării intense și pentru a face față energiei copiilor care au o vârstă cuprinsă între 3 și 14 ani.
 • Pentru parcuri și grădinițe publice recomandăm și punțile de echilibru, care sunt rezistente deoarece vin echipate cu trepte de lemn și cabluri de oțel, vopsite în orice culoare doriți. Astfel, punțile de echilibru sunt o alegere inspirată pentru situațiile de uz intens, cum ar fi în parcurile publice sau în cadrul grădinițelor. La fel ca în cazul scărilor și a plaselor de cățărare, înălțimea acestora este scăzută astfel încât micuții să nu fie în pericol.
 • Iar dacă distracția este în toi și micuții nu au timp să intre pe rând la jocul de echilibru, atunci pentru ei există banda circulară pentru echilibristică. Cu o greutate de doar 25 de kilograme, aceasta poate fi mutată oricând, oriunde (chiar și într-o sală de sport în cazul în care vremea este mai puțin prietenoasă), fără să necesite betonare. La fel cum nu se necesită nici pavarea cu cauciuc, înălțimea acesteia fiind scăzută.

Totuși, chiar dacă majoritatea jocurilor de echilibru nu necesită o pavare de cauciuc, noi punem accentul întotdeauna pe siguranță și recomandăm investirea în pavele de cauciuc și folosirea tuturor echipamentelor de protecție.

Pentru restul de informații legate de specificații tehnice, transport și lista de prețuri, te invităm să apelezi numărul de telefon afișat în cadrul paginii pentru a lua legătura în mod direct cu unul dintre consultanții noștri specialiști.