MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri inegalabile indiferent de sezon VALABIL DOAR 6 ZILE!

Sună acum la 0749 123 452

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI indiferent de sezon!

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
  Dacă ar trebui să schițezi un moment din lumea copilăriei, atunci, fără îndoială, un element care nu va lipsi din descrierea ta este toboganul. Alege din oferta MESTERESTI un model de tobogane gonflabile, indiferent că vrei să-i faci celui mic o mare surpriză ori dacă te-ai pornit la construirea unui spațiu de joacă pentru public. Orice model de tobogane gonflabile este irezistibil pentru copii, de aceea, nu ai cum să dai greș cu acestea. Aceste produse au o siguranță ridicată și o distracție garantată. Pentru a alege un astfel de produs trebuie să ai grijă la mai multe detalii, mai ales că la MESTERESTI poți găsi modele variate din acest tip de produs, făcând alegerea mai ușor de luat pentru tine.

  Parerea cumparatorilor

  Iordache Florica din Chirnogi, Călărași
  Sunt foarte mulțumită de calitatea gardului. Am luat modelul Tracic 1 iar placa de sus are finisajele foarte frumoase. Au fost probleme cu accesul TIR-ului dar șoferul s-a descurcat și a intrat până în fața porții.
  Panaitescu Raluca din Timișoara, Timișoara
  Sunt ok! Lemnul este tratat, arată foarte bine!
  Gabi Roșu din Călugareni, Giurgiu
  Am comandat din Italia gardul și a ajuns acasă odată cu mine. Sunt foarte mulțumită atât de gard cât și de montaj.

  Ne recomandă clienții noștri

  Dacă vrei să cumperi un model de Tobogane gonflabile din oferta MESTERESTI, noi îți punem la dispoziție nu doar produsele pe care le poți cumpăra de la noi, dar și acest mic ghid ce are menirea să te ajute în alegerea variantei care ți se potrivește cel mai bine. Printre aspectele pe care trebuie să le analizezi se numără:

  • Dimensiunea. Aspectul acesta se referă nu doar la dimensiunea pe care o are toboganul, dar și la spațiul de care dispui tu pentru a depozita produsul. Ca urmare, se recomandă măsurarea exactă a spațiul în care urmează să așezi toboganul, ca să nu ai parte de nicio surpriză atunci când începi instalarea acestuia. Ai în vedere dimensiunile pe care le are modelul ales și realizează măsurătorile cu acestea în minte.
  • Materialul. Evident, materialul este important atunci când trebuie să cumperi orice produs, de aceea, nu e surprinzător că trebuie să ai grijă la tipul de material chiar și când vine vorba de alegerea de Tobogane gonflabile. Toboganele pot fi pentru uz personal ori pentru uz profesional, existând diferențe în ceea ce înseamnă calitatea PVC-ului și rezistența acestuia.
  • Vârsta medie pe care o are utilizatorul unui model de Tobogane gonflabile de la MESTERESTI reprezintă un alt factor important și, ținând cont de acest aspect, vei putea să alegi un model care e mai mare ori mai mic. Se recomandă să cunoști exact intervalul de vârstă pe care îl vor avea utilizatorii toboganului, ca să știi că aceștia se vor bucura de un grad ridicat de siguranță.