MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu

MESTERESTI oferă transport GRATUIT la zeci de produse

Facem cinste cu livarea

În toamna aceasta, facem cinste cu livrarea. Și nu la orice fel de produse, ci la produse de dimensiuni mari, grele și care necesită mai multe persoane pentru a fi manipulate. Noi vrem ca, după ce ai cumpărat de la noi, să nu mai ai nicio grijă suplimentară. Așa că MESTERESTI aduce aceste produse direct la ușa ta. Iată lista produselor cu transport GRATUIT:

Gard Beton

Avem zeci de modele de Gard Beton pe care le livrăm direct la tine acasă. Gardul Beton de la MESTERESTI are cel mai bun preț calitate din România. Avem peste 20 de ani de experiență, peste 150.000 de metri liniari construiți și peste 5.000 de clienți fericiți. În plus oferim garanție 25 de ani pentru toate produsele din această categorie. Transportul gratuit este pentru comenzi peste 30 metri liniari de Gard Beton, în limita stocului disponibil și a distanței de livrare.

 

Șpalieri

Șpalierii de la MESTERESTI sunt făcuți din ciment de cea mai bună calitate, sunt certificați TUV Austria și respectă standardul ISO-9001/2001. Aceste produse sunt realizate după o tehnologie nouă, fiind compactați prin vibrare și sunt armați cu oțel beton 4 fire de 6 și 5 etriere. Șpalierii sunt ideali pentru realizarea de diverse împrejmuiri, fiind folosiți cu precădere în exploatațiile agricole. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 104 bucăți (2 paleți), în limita stocului disponibil și a distanței de livrare.

Gard Metalic

Gardul Metalic de la MESTERESTI este un produs premium, cu finisaje deosebite, fabricat cu tehnologie de ultimă oră. Șipca metalică are marginile îndoite, ceea ce îi oferă o rezistență sporită în timp, prin prisma faptului că este evitat riscul de ruginire și pentru că are o rezistență mai mare la deformare. Transportul este gratuit pâna la adresa de livrare, pentru orașele unde există sediu Fan Curier.

Uși de Interior

Îți place stilul clasic? Atunci MESTERESTI îți oferă o gamă completă de uși de interior elegante și rafinate. Ușile sunt în egală măsură frumoase, dar și solide. Ușile de interior au o structură din lemn masiv și vin în diverse culori și dimensiuni. Feroneria este de calitate superioară, ceea ce garantează că ușa te va ține o viață. Transportul este gratuit, inclus în preț, pentru anumite zone de livrare.

Iar veștile bune nu se termină aici. Nu doar costul transportului este ZERO! Îți oferim REDUCERI promoționale de până la 50% la cele mai populare produse de pe site-ul www.mesteresti.ro.

Cumpără cu transport GRATUIT și economisește!

Parerea cumparatorilor

Valeria Cardos din Corbeanca, Ilfov
Gardul s-a dovedit a fi de calitate și băieții înțelegători. Chiar dacă strada era impracticabilă, și-au dat interesul să descarce aproape de casa mea.
Sora Tatiana din Șcheia, Iași
Suntem foarte multumiți de calitatea produsului livrat de dvs. Copiii se joacă pe acest pavaj ca pe o mocheta. Sunt plăcute și confortabile din toate punctele de vedere. Vom recomanda produsul și altor congregații!
Petrică Miu din Constanța, Constanța
Foarte mulțumit, foarte impresionant, echipa de montaj deosebită, excelentă treabă, recomand tuturor.