MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu

Mic ghid pentru alegerea materialelor de construcții

Renovarea casei sau construcția uneia noi se bazează în foarte mare măsură pe alegerea potrivită a materialelor pentru construcții. Dacă știi cum să faci investiția, vei observa diferența nu doar în buzunarul tău, ci și la rezistența pe care o va avea casa ta.

Un lucru este clar – nu te grăbi să alegi direct prețul cel mai scăzut de pe piață. Evident, un preț mic este foarte atractiv, dar trebuie să ai grijă ca ceea ce alegi să fie exact ceea ce îți trebuie, dar să aibă și o rezistență crescută. Poți să te iei după recenziile lăsate de alții pe site sau pe Facebook-ul companiei, pentru a afla opiniile tuturor celor care au făcut tranzacții cu firma respectivă.

Desigur, trebuie să te gândești la ce buget ai și poate nu trebuie să îl depășești foarte mult, dar, dacă reușești să găsești ceea ce vrei, investiția se va amortiza în timp. Alegând un produs de calitate, nu vei investi mai târziu în alte lucruri precum repararea sa, dacă se strică, după cum se întâmplă cu produsele de calitate îndoielnică.


Parerea cumparatorilor

Mantu Duduruz din Glodeanu Sarat, Buzău
Am cumpărat de la MESTERESTI gard de beton Tracic 1 și atât de mult mi-a placut mie și vecinilor, încât au mai comandat încă 4 vecini.
Panaitescu Raluca din Timișoara, Timișoara
Sunt ok! Lemnul este tratat, arată foarte bine!
Silviu Apostica din Șendreni, Galați
Eu sunt montator si am comandat până acum de 5 ori gard de la MESTERESTI pentru calitate, promptitudine, transport gratuit și varietate de modele de unde să-și aleagă clienții mei.