MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri de Sezon VALABIL DOAR 11 ZILE!

Sună acum la 0759 123 453

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
  Etajerele pentru flori de la MESTERESTI se adresează iubitorilor de flori. Este un fapt cunoscut că plantele înseamnă viață și aproape oricine are măcar o plantă acasă. Sunt perfecte pentru orice tip de locuință, acolo unde se dorește aducerea în preajma a unui colț de natură. Aceaste etajere pentru flori nu doar creează ambianță, ci sunt și un accesoriu de grădină superb, cu sau fără flori. Sunt fabricate din lemn masiv de cea mai înaltă calitate și sunt ideale atât în interior cât și exterior. La noi puteți găsi etajere de diferite dimensiuni adaptate oricărui spațiu, iar curățarea se face cu o cârpă albă, moale și produse de curățenie neabrazive.

  Parerea cumparatorilor

  Gâlcă Paul din Voinești, Vaslui
  Foarte foarte mulțumit de calitatea și aspectul gardului. Armătura din interior este de calitate. Doi vecini din sat au cumpărat tot de la MESTERESTI după ce au vazut gardul meu.
  Valentin David din Vâlcele, Covasna
  Mi-am ales un model de gard foarte frumos. Am recomandat MESTERESTI și rudelor mele.
  Livia Stoian din Ileana, Călărași
  Mi-am dorit ca marfa să ajungă la timp, deși nu credeam că este posibil, dar gardul a ajuns în ziua în care mi-am dorit și a fost cel comandat. O să cumpere gard și un văr de al meu.

  Ne recomandă clienții noștri

  Dacă peste iarna principală noastră preocupare este confortul din interiorul locuinței, odată cu venirea primăverii începem să ne gândim și la exteriorul acesteia. Adesea, primul impuls odată cu venirea zilelor mai calde este să scoatem la aer plantele care până acum au stat înăuntru.

  Etajerele pentru flori de la MEȘTEREȘTI se adresează iubitorilor de flori. Este un fapt cunoscut că plantele înseamnă viață și aproape oricine are măcar o plantă acasă. Aceste etajere sunt foarte potrivite pentru aranjarea florilor în interior sau exterior.

  La MESTERESTI puteți găsi următoarele modele de etajere:

  • etajeră Dunde
  • etajeră Derby
  • etajeră Bolton
  • etajeră Dudley

  Florile nu doar înfumusețează casa, ci și purifică aerul!

  Etajerele pentru flori fabricate din lemn masiv pot fi folosite atât în interior cât și exterior. Fiind un accesoriu functional, va fi foarte ușor de integrat indiferent de locul unde este montat. Sunt simplă, ușor de manevrat și nepretentioasă, astfel încât se pot asorta cu alte accesorii deja existente sau amplasate ulterior.

  Curățarea etajerelor se face cu o cârpă albă, moale și produse de curățenie neabrazive și sunt proiectate pentru a susține ghivece cu flori în mod multietajat.

  Etajerele pot fi montate chiar de către tine nefiind necesară intervenția unei echipe specializate: un ban în plus pus deoparte și este un accesoriu de grădină superb, cu sau fără flori.