MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri inegalabile de BLACK FRIDAY Perioada campaniei: 6 - 30 Noiembrie

Sună acum la 0759 123 455

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
Plasticul de la MESTERESTI nu este tipul clasic de plastic folosit la multe produse, care are un grad de rezistență îndoielnic. Din contra, mai ales atunci când vine vorba de pavele plastic, plasticul folosit este unul foarte rezistent. Acest lucru se datorează faptului că produsele acestea sunt făcute pentru a se trece peste ele, inclusiv cu mașina, deci, rezistența trebuie să fie foarte mare. Analizează fiecare produs în parte sau discută cu unul dintre consilierii noștri pentru a afla care dintre modele s-ar potrivi mai bine cu nevoile tale, fie că e vorba de grădina privată sau de un spațiu public pe care trebuie să-l îngrijești.

Parerea cumparatorilor

Victoria Martac din Colacu, Dambovița
Doresc să-mi schimb gardul. Am văzut modelele dumneavoastră și toate au frumusețea lor aparte. Mă bucur că oferiți și transport gratuit!
Cornelia Mihalache din Tortoman, Constanța
Comanda de la MESTERESTI a ajuns la 2 zile după data estimată de băieți dar calitatea gardului a fost peste așteptări. Și vecina a făcut comandă după ce a vazut gardul meu.
Ionita Vicențiu din Mija, Dâmbovița
Sunt extrem de mulțumit! Calitatea și promptitudinea, precum și transportul gratuit este peste așteptări!

Ne recomandă clienții noștri

MESTERESTI se îngrijește să găsești în oferta sa mereu ceea ce vrei să cumperi, iar, atunci când vine vorba de pavele plastic, acest lucru este sigur dovedit de varietatea de produse (și de caracteristicile variate de care dispune fiecare dintre ele).

Avantaje pavele plastic

Rezistența reprezintă un factor foarte important pentru achiziționarea de pavele plastic, de aceea, produsele noastre prezintă rezistența de care ai nevoie. Spre exemplu, dacă vrei un model de pavele plastic pentru trafic ușor, avem astfel de modele în stoc, după cum avem și variante create pentru trafic greu, în cazul în care vei circula cu autoturismul peste aceste pavele plastic. Acestea vor rezista foarte ușor, datorită tipului de plastic folosit, care este întărit pentru a rezista chiar și la presiuni mai mari.