MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

REDUCERI DE IARNĂ VALABIL DOAR 13 ZILE!

Suna acum la 0759 123 458

ATENTIE, STOC LIMITAT!

Fulgii de nea aduc iarna asta

reduceri la MESTERESTI
Alegerea unui model de piatră naturală poate să fie destul de dificilă, pentru că poți să găsești atât de multe modele disponibile pe piață. MESTERESTI îți vine în ajutor atunci când ai nevoie, ca întotdeauna, și îți recomandă cele mai bune produse la preț cât mai potrivit pentru buzunarul tău. Așadar, indiferent dacă vrei piatră naturală decorativă, piatră naturală pentru pavaje ușoare sau grele, piatră naturală soclu sau oricare altă categorie, MESTERESTI le are pe toate, altfel încât nu mai este nevoie să umbli din magazin în magazin pentru a-ți completa viziunea pe care o ai asupra căminului tău. Analizează modelele din oferta noastră și contactează-ne - fără îndoială, nu vei regreta!
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica
Pietricele decorative Agra
Transport gratuit

Pietricele decorative Agra

în stoc
de la 48,8 39 lei sac 25 kilograme -20%
5,00 din 5 (1 voturi)

Parerea cumparatorilor

Tilimpea Cristian din Hărman, Brașov
Sunt ok! Lemnul este tratat, arată foarte bine!
Silviu Apostica din Șendreni, Galați
Eu sunt montator si am comandat până acum de 5 ori gard de la MESTERESTI pentru calitate, promptitudine, transport gratuit și varietate de modele de unde să-și aleagă clienții mei.
Mantu Duduruz din Glodeanu Sarat, Buzău
Am cumpărat de la MESTERESTI gard de beton Tracic 1 și atât de mult mi-a placut mie și vecinilor, încât au mai comandat încă 4 vecini.

Clienții noștri - prioritatea noastră

Piatra naturală are o frumusețe aparte, pe care nimeni nu o poate contesta. Alegându-ți un model de la MESTERESTI, poți să-ți faci locuința să pară plină de căldură, grădina mai personalizată etc. Mozaicurile realizate din piatră naturală decorativă pot să te ajute să creezi o combinație cu adevărat elegantă și rafinată, dar și foarte surprinzătoare, care vor avea un efect cu totul și cu totul special pentru amenajarea căminului tău.

În cazul în care te atrage moda DIY (Do It Yourself), atunci un panel de piatră naturală decorativă este soluția cea mai bună pe care o poți alege pentru locuința ta, ținând cont de finisaj și de alte detalii. Cu acest produs poți să-ți transformi căminul exact în stilul pe care ți-l dorești cel mai mult, fie că e vorba de unul simplu, minimalist, rustic, clasic sau modern.

Urmând un tratament corect pentru întreținerea pietrei, aceasta poate să reziste foarte bine chiar și într-o zonă în care traficul este intens ori într-o încăpere în care temperatura și umiditatea sunt mai ridicate. Pentru ca rezistența să fie cât mai ridicată, poți să faci acest lucru utilizând diferitele soluții profesionale pe care le poți găsi pe piață la ora actuală în orice magazin. Chiar dacă e vorba de un material cu o rezistență crescută și care mai are multe alte calități, prin îngrijirea sa vei obține rezultate cu adevărat spectaculoase.

În cazul în care folosești această piatră naturală decorativă într-o placare ce implică și prezența unui sistem de încălzire în pardoseală, nu strică să știi că produsul se bucură de o aderență foarte bună, reușind să preia temperatura într-un mod cu totul și cu totul eficient.

Pe lângă toate aceste aspecte, totuși, nu putem să uităm de punctul forte al produsului – aspectul natural. Așadar, oricare ar fi culoarea ori textura pe care o vei alege ca fiind cea mai potrivită pentru căminul tău, toată imaginea este completată de piatra naturală decorativă, ce poate să aibă nuanțe de alb, negru, gri, dar și maro, roșiatic sau albăstrui.