MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri de Sezon VALABIL DOAR 11 ZILE!

Sună acum la 0759 123 455

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
Produsul care poartă denumirea de plasă mană în oferta MESTERESTI este creat pentru a scădea din cantiatea de raze solare care ar intra, în mod normal, într-o seră sau într-un solar. Pe timp de vară, deoarece gradul ridicat de luminozitate și căldura mare pot să producă pagube economice importante, MESTERESTI îți recomandă achiziționarea de plasă mană. Astfel, nu va mai trebui să îți faci griji pentru nelegarea fructelor ori pentru alterarea lor în proces, din cauza razelor puternice ale soarelui - dintre culturile de legume, mai ales ardeii sunt foarte sensibili.

Parerea cumparatorilor

Sain Nicolae din Timișoara, Timișoara
E ok! Sunt mulțumit, livrare promptă, am cumpărat de două ori de la dvs, vă recomand tuturor!
Marius Grigoras din Hartop, Suceava
Mi-a placut modelul de gard Victorian 1, am beneficiat și de transport gratuit. Deja vecinii mei vor să comande și ei.
Ion Nita din Buta, Argeș
Livrarea mărfii a fost facută mai devreme decat termenul inițial. Colaborarea cu echipa MESTERESTI a fost foarte bună. Marfa este de calitate și sunt foarte foarte mulțumit.

Ne recomandă clienții noștri

Orice model de plasă mană de la MESTERESTI are rolul de a reduce din cantitatea de raze solare care pătrund într-un solar ori într-o seră, deci, va reduce din temperatura interioară până la acel nivel în care nu mai este creat stres termic pentru fructe, legume ori flori.

Deoarece are un procent foarte bun de aditiv contra UV, plasă mană de la MESTERESTI se bucură de o durată de viață de peste cinci ani chiar, ceea ce îți oferă un motiv foarte bun pentru a face această achiziție. Gradul de umbrire începe de la variantele mai mic, precum cel de 35% și ajung la cele puternice, de 95%, care filtrează foarte mult din razele solare și căldura provocată de acestea. Culoarea tipică este verde, pentru a se asorta mai plăcut cu mediul înconjurător.

Desigur, orice model de plasă mană nu se limitează doar la aceste utilizări, ci poate fi folosit și pentru:

 • gard de protecție contra rozătoarelor în cadrul culturilor de câmp, precum pentru varză sau pepeni
 • crearea de umbră pentru cultura de legume din câmp, care au o sensibilitate mai mare la lumina puternică, printre care se numără ardeii (gogoșar, Kapia, gras etc), țelina etc
 • crearea de umbă pentru curți, gazon etc.
 • crearea de protecție pentru vântul lateral în cadrul serelor și solariilor.