MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Transport
  gratuit *
 • Garantie
  25 ani **
 • Plata 100%
  la livrare
 • Montaj
  specializat
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri de Sezon VALABIL DOAR 7 ZILE!

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
Dacă ești în căutarea de plasă ornamentală gard, MESTERESTI îți pune la dispoziție o serie de variante din care poți să alegi, acest produs aducându-ți o serie de avantaje și beneficii pe care nu le poți ignora. Căutând printre variantele disponibile, vei găsi, fără îndoială, o variantă care să îți surâdă, gama fiind foarte variată. O plasă ornamentală gard se folosește pentru a oferi un aspect plăcut zonei în care se așază plasa ce are rolul de a opri din razele de soare ce intră într-o seră sau într-un solariu. Pe timp de vară, deoarece căldura poate atinge un nivel foarte ridicat, ceea ce duce la mari pierderi economice adesea, din cauza sensibilității ridicate pe care o au unele plante la razele soarelui.
 • Transport
  gratuit *
 • Garantie
  25 ani **
 • Plata 100%
  la livrare
 • Montaj
  specializat
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica
Stoc epuizat
Plasă Protecție Plastic PVC

Plasă Protecție Plastic PVC

Stoc epuizat
de la 612,5 490,00 lei val -20%
4,25 din 5 (53 voturi)

Parerea cumparatorilor

Nicolae Sain din Timișoara, Timiș
Produsul este ok! Sunt mulțumit, livrare promptă, am cumpărat de doua ori de la dvs, vă recomand tuturor.
Victoria Martac din Colacu, Dambovița
Doresc să-mi schimb gardul. Am văzut modelele dumneavoastră și toate au frumusețea lor aparte. Mă bucur că oferiți și transport gratuit!
Iordache Florica din Chirnogi, Călărași
Sunt foarte mulțumită de calitatea gardului. Am luat modelul Tracic 1 iar placa de sus are finisajele foarte frumoase. Au fost probleme cu accesul TIR-ului dar șoferul s-a descurcat și a intrat până în fața porții.

Ne recomandă clienții noștri

Deoarece în timpul anotimpului călduros, temperaturile ridicate pot să ducă la diferite pierderi economice, din cauza sensibilității plantelor la razele soarelui, MESTERESTI îți recomandă plasă ornamentală gard, care nu doar că îți va păstra plantele ferite de razele soarelui, de razele UV și de temperaturile sufocante, dar va face toate aceste lucruri făcând zona să arate cât mai bine.

Alege o plasă ornamentală gard de calitate, precum cele din oferta MESTERESTI, și te vei bucura de avantajele și beneficiile pe care le meriți! Produsul acesta are rolul de a scădea din cantitatea de raze de soare ce ar intra, în mod normal, într-un solar sau într-o seră, lucru care va face ca temperatura înregistrată în interior să fie mai scăzută. Așadar, dezvoltarea plantelor se va face în cele mai bune condiții!

Aceste modele de plasă ornamentală gard se pot folosi și drept gard de protecție, pentru a ține umbră în curte, pentru a umbri gazonul ori anexele gospodărești. În plus, orice model de plasă ornamentală gard de la MESTERESTI poate să fie o foarte bună protecție pe laterală pentru vântul puternic.