MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri de Sezon VALABIL DOAR 6 ZILE!

Sună acum la 0759 123 453

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
  Îți prezentăm cu mândrie puieții de nectarin de la MEȘTEREȘTI, puieți care  produc pomi de înaltă calitate, cu fructe delicioase care pot fi folosite în funcție de dorințele tale. Perioada de recoltare este la finalul lunii iunie – începutul lunii iulie. Produsele se utilizează în stare proaspătă cat şi procesate sub formă de compot, nectar şi gem. De dimensiuni și culori diferite, aderente la sâmbure sau nu, nectarinele pot fi folosite în industria alimentară sau pentru producerea băuturilor alcoolice, iar perioada de depozitare a acestora variază în funcție de soiul ales. Descoperă întreaga noastră ofertă, croită cu drag de către echipa noastră de specialiști pasionați, mereu pregătiți să-ți răspundă la orice fel de întrebare.

  Parerea cumparatorilor

  Vicențiu Ioniță din Mija, Dâmbovița
  Extrem de mulțumit! Calitatea și promptitudinea, precum și transportul gratuit peste așteptări!
  Panaitescu Raluca din Timișoara, Timișoara
  Sunt ok! Lemnul este tratat, arată foarte bine!
  Ochenatu Alexandru din Slatina, Olt
  Foarte ok!

  Ne recomandă clienții noștri

  Nectarinul este unul dintre cei mai populari pomi fructiferi din România și este folosit cu precădere pentru consumul fructelor ca desert, dar și pentru prelucrarea acestora sub formă de compot, dulceață sau în fabricarea băuturilor alcoolice.

  Cerințele pomilor de nectarin de la MEȘTEREȘTI variază în funcție de soi, astfel încât, în funcție de produsul ales, pot fi crescuți și în zone cu temperaturi mai scăzute ori cu un volum de udare mai redus.

  Avantajele nectarinului:

  • gust delicios, intens aromat
  • fructe mari, suculente, cu o greutate de până la 150-170 g
  • toleranță ridicată la temperaturi scăzute de până la -25°С

  Perioada de plantare:

  • martie – mai
  • septembrie – noiembrie

  Un pom de nectarine este destul de greu de crescut, mai ales daca îți dorești să pleci de la stadiul de sămânță, acesta fiind un proces de lunga durată care ncesită foarte multă atenție periodică. Nectarinul crește în condiții optime în zonele foarte călduroase, fiind specific bazinului Mării Mediterane, însă poate crește până la înălțimi destul de mari și cu o productivitate foarte bună și în zonele de sud ale României.

  În primul rând, pentru a planta copacelul este nevoie să aștepți până în primavară, când zăpada s-a topit în totalitate și riscul de îngheț a trecut în totalitate. Dacă ai însămânțat prea târziu nectarinul, poți face plantarea și la începutul toamnei – astfel, rădăcinile au timp să își „refacă” rănile, să se cicatrizeze.