MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

REDUCERI DE IARNĂ VALABIL DOAR 6 ZILE!

Suna acum la 0759 123 458

ATENTIE, STOC LIMITAT!

Fulgii de nea aduc iarna asta

reduceri la MESTERESTI
Din lemn, marmură sau piatră naturală scările interioare sunt o componentă importantă de design. Indiferent dacă sunt spiralate sau drepte, acestea trebuie să urmeze liniile interioare ale casei, înfrumusețându-le și punându-le în valoare. MESTERESTI vine către tine cu o ofertă variată de trepte pentru scările interioare, realizate din lemn sau din alte materiale la modă. Fiecare dintre soluțiile noastre pentru realizarea unei scări interioare se va integra perfect spațiului de locuit pe care îl dețineți și îi va conferi mai multă eleganță. Scările interioare trebuie să aibă și un rol funcțional - acela de a lega două etaje între ele - tocmai de aceea vă propunem soluții solide, stabile, cu garanție îndelungată a rezistenței lor. Alege așadar din oferta MESTERESTI scări interioare elegante și somptuoase, ori solide și rezistente.
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Parerea cumparatorilor

Mantu Duduruz din Glodeanu Sarat, Buzău
Am cumpărat de la MESTERESTI gard de beton Tracic 1 și atât de mult mi-a placut mie și vecinilor, încât au mai comandat încă 4 vecini.
Am primit gardul și arată foarte bine. Recomand! Apelați cu încredere. Merită review-urile pozitive pe care le au. PS: Nu vă îngrijorați pentru transport. Plăcile ajung intacte.
Ochenatu Alexandru din Slatina, Olt
Foarte ok!

Clienții noștri - prioritatea noastră

Cum se face montajul unei scări interioare din lemn masiv

Proiectarea unei scări de interior este o lucrarea care necesită atenție și care este realizată, de regulă, după consultarea unui specialist. Acesta își poate oferi cele mai bune soluții pentru încadrarea în spațiu, fixarea solidă, dar și designul final. Dacă schema scării și planificarea tehnică au fost gândite corespunzător, montarea nu ar trebui să fie dificilă.

Treptele și contratreptele

Dacă te-ai decis să plachezi scările cu lemn masiv, atunci ai nevoie de câte informații tehnice esențiale. Treptele și contratreptele ar trebui să aibă dimensiuni aproape egale sau marja dintre ele să nu depășească mai mult de 5 milimetri.
Este foarte important ca scara interioară să nu fie nici prea lungă, nici cu trepre prea înalte, pentru a nu da sentimentul de oboseală atunci când urci. Pentru spațiile strâmte, specialiștii recomandă scările în spirală.

Calitatea betonului

Dacă montarea se face pe suprafață de beton, trebuie să ai mare grijă la umiditatea betonului. Acest indicator nu trebuie să fie mai mare de 2%, pentru că, în caz contrar, treptele se vor deforma și se vor crăpa.
În plus, în cazul în care constructorul nu a nivelat perfect suprafața pe care vrei să plachezi treapta de lemn, atunci poți să nivelezi treptele cu o șapă din beton, pentru a ajunge la cota standard.

Fixarea plăcilor

Montarea treptelor și a contratreptelor se poate face cu ajutorul spumei poliuretanice sau a a unui adeziv de montaj. Aceste produse se așează pe treapta de beton, întinse în mod uniform. Se aplică apoi cu grijă panoul din lemn (treapta) iar pe deasupra se așează o greutate. Se așteaptă apoi câteva ore până se întărește adezivul. Sunt situații în care suplimentar se pot utiliza șuruburi autofiletante sau dibluri, pentru o fixare mai bună.