MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

REDUCERI DE IARNĂ VALABIL PANA LA 15 decembrie!

Suna acum la 0759 123 453

ATENTIE, STOC LIMITAT!

Livrăm pentru Moș Crăciun

Totul la un preț mai mic
Pentru o casă, scara interioară reprezintă epicentrul spațiului de locuit. Calde, estetice și luminoase, scările din lemn masiv sunt tipul de design pentru care optează cei mai mulți proprietari. Decizia este în concordanță cu numeroasele avantaje pe care le prezintă: sunt ușor de montat și de executat și prezintă un raport preț - calitate extrem de avantajos. Scările din lemn de la MESTERESTI sunt realizate conform cu stilul ambiental al clădirii. Produsele sunt realizate din panouri de lemn masiv din fag sau stejar. Produsele vin finisate în culorile dorite de client, fiind gata pentru montaj. Lamelele de pe trepte și contratrepte pot fi continue sau discontinue (îmbinate sub formă de dinți) în funcție de preferințele fiecărui locatar.
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Parerea cumparatorilor

Cozma Serghei din Cerna, Tulcea
E ok! Garanția de 25 ani e unică și binevenită mai ales pentru un produs cu o durată de exploatare îndelungată. Transportul gratuit a fost binevenit. Recomand tuturor cunoscuților.
Cornelia Mihalache din Tortoman, Constanța
Comanda de la MESTERESTI a ajuns la 2 zile după data estimată de băieți dar calitatea gardului a fost peste așteptări. Și vecina a făcut comandă după ce a vazut gardul meu.
Mihăiescu Sergiu din Ciurea, Iași
Nota 10! Calitatea lemnului și finisajul vă face cinste! Prietenii au fost încântați!

Clienții noștri - prioritatea noastră

Cum se întrețin scările din lemn masiv

Dacă ai optat pentru o locuință cu scări interioare din lemn masiv atunci ești pregătit și pentru a avea grijă de investiția ta. Elegante și delicate, scările din lemn trebuie întreținute cu grijă. MESTERESTI oferă o garanție de 12 luni produselor din lemn masiv de la această categorie, dar nu uita că poți prelungi durata de viață până la 30 de ani cu un minim de efort.

Curățarea

Praful este principalul inamic al scărilor interioare din lemn masiv. Curățarea lui se face, cel mai bine, cu o cârpă moale, pe care, în cel mai rău caz, s-a turnat produs special pentru curățarea lemnului. Atenție: produsul nu se aplică direct pe scări din două motive. O cantitate prea mare poate deteriora suprafața lemnului, iar soluțiile de curățare pentru lemn te fac să aluneci, apărând astfel riscul de accidente.

Apa

Deși pardoseala o spălăm de regulă cu apă și soluții speciale, în cazul lemnului apa nu este indicată. Așa cum știți deja, cele două produse – apa și lemnul – nu stau bine împreună. Dacă totuși ai vărsat apă pe scări, îți recomandăm să curăți suprafața cu un mop moale.

Atenție la detalii

Un mare inamic al aspectului lucios al scărilor interioare din lemn masiv este nisipul. De regulă, fiecare dintre noi aducem nisip pe încălțări în casă. Dacă acest lucru se întâmplă, vă recomandăm să vă descălțați înainte de a intra în casă. La fel de nocive pentru finețea lacului aplicat pe suprafața lemnului sunt tocurile doamnelor, dar și încălțările dure ale domnilor.