MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri de Sezon VALABIL DOAR 11 ZILE!

Sună acum la 0759 123 453

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
  Marcajul rutier de la MESTERESTI este un serviciu prin care echipe profesioniste aplică pe carosabil marcaj rutier din diferite vopsele. Marcajul rutier de la MESTERESTI poate fi longitudinal (linii continue și discontinue) sau transversal (treceri de pietoni, linii oprire, parcări). În funcție scopul pentru care accesați acest serviciu, marcajul rutier poate fi realizat cu diferite tipuri de produse. Cel mai utilizat este marcajul rutier cu vopsea convențională, dar și cu material termoplastic sau cu bicomponente. De asemenea, pentru trecerile de pietoni sau pentru pistele de bicicliști, se poate realiza covor roșu antiderapant. Produsele au o bună aderență la bitum, sunt rezistente la trafic greu și la condiții meteo dificile și au o garanție de până la 24 de luni.
  • Livrare in
   toata tara
  • Garantie
   certificata
  • Produse de
   calitate
  • Oferta
   diversificata
  • Experienta
   peste 20 ani
  • Consiliere
   tehnica

  Parerea cumparatorilor

  Tilimpea Cristian din Hărman, Brașov
  Sunt ok! Lemnul este tratat, arată foarte bine!
  Mantu Duduruz din Glodeanu Sarat, Buzău
  Am cumpărat de la MESTERESTI gard de beton Tracic 1 și atât de mult mi-a placut mie și vecinilor, încât au mai comandat încă 4 vecini.
  Vasile Oana din Mahmudia,
  Am apreciat ca bradutul a venit cu tot cu suport.

  Ne recomandă clienții noștri

  Ce tipuri de marcaje rutiere oferă MESTERESTI

  Administratorii de drumuri care doresc să finalizeze lucrările executate cu marcaje rutiere de calitate, pot accesa oferta de servicii din partea MESTERESTI. Marcajul ruter este executat cu utilaje de ultimă generație, care permit aplicarea vopselei în grosimi exacte, cu un finisaj perfect executat. MESTERESTI pune accent pe calitatea produselor oferite, și lucrează cu materiale și vopseluri de cea mai bună calitate, care să adere bine pe șosea și să reziste traficului intens.

  Marcaj rutier cu vopsea convențională

  Marcaj rutier cu vopsea clasică pe bază de solvent organic prezintă un raport preț calitate foarte bun. Produsul are culori care rezistă în timp, având o rezistență ridicată la traficul rutier. Pentru a crește vizibilitatea, la final se aplică microbile de sticlă reflectorizante. Marcajul astfel realizat are o durată de exploatare cuprinsă între 6 și 12 luni. Serviciul de marcaje MESTERESTI este valabil atât pentru marcaj longitudinal, cât și pentru marcaj transversal.

  Marcaj rutier cu material termoplastic

  Marcajul rutier cu material termoplastic este un serviciu MESTERESTI care asigură o rezistență ridicată la uzura mecanică. Cu o durată de exploatare de 24 de luni, marcajul rutier cu material termoplastic este recomandata pentru executarea marcajelor longitudinale (linii continue și discontinue) pentru toate tipurile de drumuri, de la șosele la autostrăzi. Produsul utilizat prezintă o rezistență sporită atât la trafic greu, cât și la acțiunea factorilor climatici.

  Marcaj rutier cu materiale bicomponente

  Marcajul rutier bazat pe materiale bicomponente este un serviciu asigurat de MESTERESTI, care se bazează pe amestecul a două componente. Acest sistem de marcare asigură o vizibilitate sporită în trafic, pentru că una dintre componentele adăugate în momentul aplicării sunt microbilele de sticlă. Durata de exploatare este de minim 2 ani. Acest produs este potrivit pentru drumuri cu trafic intens, drumuri cu trafic greu.

  Covor roșu antiderapant pentru trecerea de pietoni

  Marcajul rutier de tip covoare termoplastice antiderapante sunt un serviciu MESTERESTI destinat în special trecerilor de pietoni, dar și pistelor pentru bicicliști. Produsul de tip covor termoplastic asigură o aderență mare și micșorează spațiul de frânare al autovehiculelor. În plus, și pietonii pot merge în siguranță pentru că pe suprafața respectivă nu alunecă.