MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Transport
  gratuit *
 • Garantie
  25 ani **
 • Plata 100%
  la livrare
 • Montaj
  specializat
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

REDUCERI DE IARNĂ VALABIL DOAR 13 ZILE!

Suna acum la 0749 123 452

ATENTIE, STOC LIMITAT!

Fulgii de nea aduc iarna asta

reduceri la MESTERESTI
În prezent, ai la dispoziție foarte multe variante din care poți să-ți realizezi gardul, printre care se numără cele din piatră, fier forjat sau beton, dar gardul tradițional, din lemn, continuă să fie foarte popular. În cazul în care chiar pui accent pe valoarea lucrurilor realizate din materiale naturale, atunci, fără îndoială, un gard făcut din lemn este opțiunea cea mai bună pentru tine. Lemnul este cunoscut ca fiind un material cu rezistență bună, cu versatilitate ridicată și care e relativ ușor de întreținut, atunci când e folosit în construcții. Folosind șipcă gard lemn vei obține un gard mai elegant, dar și foarte practic. Dacă modelul e mai simplu, atunci și construcția sa va fi pe măsură, putând fi ridicat chiar și de către amatori. Ca preț, șipcă gard lemn este cea mai avantajoasă și, dacă ai grijă să tratezi lemnul, acesta poate rezista chiar și ani de zile, păstrându-și aspectul de nou.
Scândură pentru gard lemn
Transport gratuit

Scândură pentru gard lemn

în stoc
de la 6,2 4,99 lei bucată -20%
3,59 din 5 (71 voturi)

Parerea cumparatorilor

Bobuț Lucian din Nufărul, Tulcea
Livrarea foarte promptă! Voi mai cumpara de la dvs! Vă recomand tuturor!
Valeria Cardos din Corbeanca, Ilfov
Gardul s-a dovedit a fi de calitate și băieții înțelegători. Chiar dacă strada era impracticabilă, și-au dat interesul să descarce aproape de casa mea.
Iordache Florica din Chirnogi, Călărași
Sunt foarte mulțumită de calitatea gardului. Am luat modelul Tracic 1 iar placa de sus are finisajele foarte frumoase. Au fost probleme cu accesul TIR-ului dar șoferul s-a descurcat și a intrat până în fața porții.

Clienții noștri - prioritatea noastră