MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Prinde primăvara reducerilor VALABIL DOAR ASTĂZI!

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

PRIMĂVARA MĂRȚIREȘTI!
VESTIM REDUCERI TOT MAI CALDE DE PREȚURI!

PRINDE REDUCERILE ȘI OFERTELE MEȘTEREȘTI!
  Sobele pentru gătit de la MEȘTEREȘTI sunt sobe multifuncționale de dimensiuni variate, ușor de integrat în orice tip de spațiu. Pe lângă căldura degajată în încăperile unde sunt folosite, sobele pentru gătit de la MEȘTEREȘTI reprezintă cea mai bună alegere pentru a prepara sau încălzi numeroase feluri de mâncare, pe plită sau în cuptor, împreună cu cei dragi ori în cadrul afacerii tale.

  Parerea cumparatorilor

  Cornelia Mihalache din Tortoman, Constanța
  Comanda de la MESTERESTI a ajuns la 2 zile după data estimată de băieți dar calitatea gardului a fost peste așteptări. Și vecina a făcut comandă după ce a vazut gardul meu.
  Nichita Pahom din Sarichioi, Tulcea
  Am comandat și eu și vecinul meu, iar gardul a venit repede cu transport gratuit. Mai mult a durat să ne decidem ce model să alegem, fiindcă toate sunt frumoase.
  Nicolae Sain din Timișoara, Timiș
  Produsul este ok! Sunt mulțumit, livrare promptă, am cumpărat de doua ori de la dvs, vă recomand tuturor.

  Ne recomandă clienții noștri

  Sobele pentru gătit de la MEȘTEREȘTI generează căldură folosind lemne sau alte tipuri de combustibili solizi (peleți, cărbuni, brichete, etc). Indiferent de materialul din care sunt fabricate, toate sobele noastre au eficiență energetică categoria A și nu prezintă riscuri în utilizare. Toate produsele sunt testate de echipa noastră de specialiști pasionați împreună cu producătorii produselor, astfel încât să fim siguri că punem în vânzare doar sobe pentru gătit care vor funcționa perfect mulți ani după momentul cumpărării.