MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri inegalabile indiferent de sezon VALABIL PÂNĂ LA 15 august!

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI indiferent de sezon!

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
  Sobele pentru gătit de la MEȘTEREȘTI sunt sobe multifuncționale de dimensiuni variate, ușor de integrat în orice tip de spațiu. Pe lângă căldura degajată în încăperile unde sunt folosite, sobele pentru gătit de la MEȘTEREȘTI reprezintă cea mai bună alegere pentru a prepara sau încălzi numeroase feluri de mâncare, pe plită sau în cuptor, împreună cu cei dragi ori în cadrul afacerii tale.

  Parerea cumparatorilor

  Valentin David din Vâlcele, Covasna
  Mi-am ales un model de gard foarte frumos. Am recomandat MESTERESTI și rudelor mele.
  Cornelia Mihalache din Tortoman, Constanța
  Comanda de la MESTERESTI a ajuns la 2 zile după data estimată de băieți dar calitatea gardului a fost peste așteptări. Și vecina a făcut comandă după ce a vazut gardul meu.
  Alexandru Cirebea din Mihai Viteazu, Cluj
  Am comandat gardul Troian la 2 m înalțime și mi-a plăcut ce am primit. Mai am de comandat gard pentru încă o latură a casei și vom comanda tot de la MESTERESTI.

  Ne recomandă clienții noștri

  Sobele pentru gătit de la MEȘTEREȘTI generează căldură folosind lemne sau alte tipuri de combustibili solizi (peleți, cărbuni, brichete, etc). Indiferent de materialul din care sunt fabricate, toate sobele noastre au eficiență energetică categoria A și nu prezintă riscuri în utilizare. Toate produsele sunt testate de echipa noastră de specialiști pasionați împreună cu producătorii produselor, astfel încât să fim siguri că punem în vânzare doar sobe pentru gătit care vor funcționa perfect mulți ani după momentul cumpărării.