MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

NINGE CU REDUCERI VALABIL DOAR 8 ZILE!

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Sărbătorile au trecut, reducerile continuă.

Savurează magia iernii cu ofertele MEȘTEREȘTI.
  Sobele pentru gătit de la MEȘTEREȘTI sunt sobe multifuncționale de dimensiuni variate, ușor de integrat în orice tip de spațiu. Pe lângă căldura degajată în încăperile unde sunt folosite, sobele pentru gătit de la MEȘTEREȘTI reprezintă cea mai bună alegere pentru a prepara sau încălzi numeroase feluri de mâncare, pe plită sau în cuptor, împreună cu cei dragi ori în cadrul afacerii tale.

  Parerea cumparatorilor

  Cusmir Demostene din Cotnari, Iași
  Transportul gratuit binevenit, șoferi competenți si binevoitori.
  Roxana Ionescu din Corbeanca, Ilfov
  Gardul s-a dovedit a fi de calitate și băieții înțelegători. Chiar dacă strada era impracticabilă, și-au dat interesul să descarce aproape de casa mea.
  Petrică Miu din Constanța, Constanța
  Foarte mulțumit, foarte impresionant, echipa de montaj deosebită, excelentă treabă, recomand tuturor.

  Ne recomandă clienții noștri

  Sobele pentru gătit de la MEȘTEREȘTI generează căldură folosind lemne sau alte tipuri de combustibili solizi (peleți, cărbuni, brichete, etc). Indiferent de materialul din care sunt fabricate, toate sobele noastre au eficiență energetică categoria A și nu prezintă riscuri în utilizare. Toate produsele sunt testate de echipa noastră de specialiști pasionați împreună cu producătorii produselor, astfel încât să fim siguri că punem în vânzare doar sobe pentru gătit care vor funcționa perfect mulți ani după momentul cumpărării.