MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Prinde primăvara reducerilor VALABIL DOAR 5 ZILE!

Sună acum la 0759 123 458

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

PRIMAVARA MEȘTERILOR!
VESTIM REDUCERI TOT MAI CALDE DE PREȚURI!

PRINDE REDUCERILE ȘI OFERTELE MEȘTEREȘTI!
  Sobele pentru gătit de la MEȘTEREȘTI sunt sobe multifuncționale de dimensiuni variate, ușor de integrat în orice tip de spațiu. Pe lângă căldura degajată în încăperile unde sunt folosite, sobele pentru gătit de la MEȘTEREȘTI reprezintă cea mai bună alegere pentru a prepara sau încălzi numeroase feluri de mâncare, pe plită sau în cuptor, împreună cu cei dragi ori în cadrul afacerii tale.

  Parerea cumparatorilor

  Vasoi Constantin din Buciumeni, Galați
  Foarte mulțumit, transport prompt, calitate ireproșabilă!
  Livia Stoian din Ileana, Călărași
  Mi-am dorit ca marfa să ajungă la timp, deși nu credeam că este posibil, dar gardul a ajuns în ziua în care mi-am dorit și a fost cel comandat. O să cumpere gard și un văr de al meu.
  Transportul gratuit binevenit, șoferi competenți și binevoitori.

  Ne recomandă clienții noștri

  Sobele pentru gătit de la MEȘTEREȘTI generează căldură folosind lemne sau alte tipuri de combustibili solizi (peleți, cărbuni, brichete, etc). Indiferent de materialul din care sunt fabricate, toate sobele noastre au eficiență energetică categoria A și nu prezintă riscuri în utilizare. Toate produsele sunt testate de echipa noastră de specialiști pasionați împreună cu producătorii produselor, astfel încât să fim siguri că punem în vânzare doar sobe pentru gătit care vor funcționa perfect mulți ani după momentul cumpărării.