MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu

Soluții creative pentru închiderea teraselor

Cum să ai o terasă funcțională tot timpul anului

Grădina și terasa reprezintă spațiul perfect pentru relaxare și socializare cu prietenii. Acestea sunt prilejuri de bucurie pe care ai vrea să le prelungești cât mai mult, pe cât posibil pe tot parcursul anului. MESTERESTI vine cu câteva soluții ingenioase și funcționale, pentru ca spațiul exterior să îl poți valorifica în toate anotimpurile. Iată cele mai folosite variante pentru închiderea teraselor:

Închiderile de terase cu geamuri mobile

Poate cea mai inovativă soluție pentru închiderea de terase este cea cu geamuri mobile. Acest tip de proiect este în egală măsură o soluție practică, dar și modernă de administrare a spațiului exterior al casei. Întreaga suprafață vitrată este realizată din mai multe panouri de sticlă securizată. Fiecare dintre aceste panouri are autonomie din punct de vedere al mobilității, astfel că poate fi deschis separat. În acest fel, vara terasa poate fi complet deschisă, iar toamna semideschisă. Sistemul se bazează pe o suprafață culisantă, pe care se plimbă panourile. Feroneria este din aluminiu extrudat vopsit electrostatic.

Ruloul casetat pentru închideri terase

Ruloul casetat reprezintă o soluție de închideri terase solidă și extrem de practică, potrivită atât pentru grădina casei, cât și pentru terasele unor baruri sau cafenele. Suprafața este închisă aproape etanș, fără riscul ca folia transparentă să de deterioreze. Rulou casetat este realizat din folia transparentă fixată pe un profil de aluminiu. Materialul din plastic transparent are o grosime de 0,8 milimetri și este rezistent în condiții de vânt, ploi sau zăpadă, casetă cu ax de rulare și ghidaje laterale.

Ruloul pe tambur pentru închideri terase

Ruloul pe tambur este o altă variantă pentru a avea un foișor sau o terasă închisă tit timpul anului. Folia transparentă din care este construit acest sistem se rotește pe tamburul situat în partea superioară, fiind manevrat fiind printr-un sistem automat pe bază de telecomandă, fie pe bază de manivelă.

Copertine retractabile

De câte ori nu te-a deranjat soarele amiezii și ai vrut să stai în curtea casei tale la umbră? Noi îți propunem un sistem de umbrire sub formă de copertine retractabile. Sistemul se bazează pe două brațe solide de aluminiu, pe care este prins materialul textil. Prin alungirea brațelor, se tensionează și suprafața copertinei. Aceste produse pot fi atât manuale, cât și automatizate sau manuale.

Parerea cumparatorilor

Badea Alexandru din Bălcești, Vâlcea
Le-am cumpărat, le-am montat, e în regulă!
Alexandru Cirebea din Mihai Viteazu, Cluj
Am comandat gardul Troian la 2 m înalțime și mi-a plăcut ce am primit. Mai am de comandat gard pentru încă o latură a casei și vom comanda tot de la MESTERESTI.
Popa Claudiu din Sibiu, Sibiu
E în regulă! tot ce trebuie! Livrare promptă, produs de calitate, vă vom recomanda tuturor, vom mai cumpăra.