MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu

Modele clasice

La MESTERESTI poți să găsești o varietate foarte mare de modele de gard beton, cele clasice pe care le avem în stoc fiind deja cunoscute pe piață pentru calitatea lor superioară. Acestea sunt ideale indiferent dacă vrei să le folosești pentru a delimita grădina casei tale sau vrei să delimitezi o zonă într-un spațiu industrial ori comercial. Desigur, pe lângă varietatea foarte mare de modele clasice gard beton din care poți să alegi, se mai face remarcat și costul mic de achiziționare pe care îl au acestea, de aceea, se merită să cumperi de la MESTERESTI!

Ce avantaje prezintă gardul beton?

Ce avantaje prezintă gardul beton?

Gardul de beton, deși pare o soluție de împrejmuire mai puțin accesibilă, se poate transforma într-un element impunător, care va impresiona prin eleganța deosebită și aspectul plăcut. Cel mai important beneficiu al produsului, pe lângă durata mare de viață, este că te va ajuta să te ferești de ochii curioși ai vecinilor sau trecătorilor. – […]

Cum alegi cele mai bune materiale de construcții?

Cum alegi cele mai bune materiale de construcții?

În momentul în care vrei să realizezi o nouă construcție, să alegi materiale de construcții potrivite reprezintă un aspect foarte important, desigur. Dar, ce criterii ar trebui să prezinte aceste produse? MESTERESTI te învață cum să alegi materiale construcții, pentru ca lucrarea ta să fie de succes! Rezistența la foc reprezintă un criteriu foarte important […]

Parerea cumparatorilor

Mantu Duduruz din Glodeanu Sarat, Buzău
Am cumpărat de la MESTERESTI gard de beton Tracic 1 și atât de mult mi-a placut mie și vecinilor, încât au mai comandat încă 4 vecini.
Panaitescu Raluca din Timișoara, Timișoara
Sunt ok! Lemnul este tratat, arată foarte bine!
Daniela Bostina din Titu, Dambovița
Am comandat la MESTERESTI modelul Tracic și am fost foarte multumiță de calitatea produselor si de promptitudinea livrării.
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica