MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu

Trei principii pentru alegerea mobilierului de grădină

Atunci când mobilierul de grădină este ales bine, poți să te bucuri de vară pentru mai mult timp! Mobilierul de grădină poate fi creat din mai multe tipuri de materiale, iar MESTERESTI te ajută să alegi mai ușor varianta care este mai bună pentru tine, atunci când vine vorba de mobilier de exterior, care sunt opțiunile pe care le ai și la ce trebuie să ai grijă atunci când iei decizia.

Confortul reprezintă factorului principal. Mobilierul de grădină trebuie să aibă un grad crescut de confort, mai ales având în vedere faptul că vei petrece multe ori șezând pe el. Scaunul de grădină trebuie să-ți susțină corect picioarele și spatele. Brațele sale trebuie să aibă o înălțime potrivită, pentru ca brațele tale să se poată odihni.

Funcționalitatea este cel de-al doilea aspect. Trebuie, așadar, să te întrebi dacă mobilierul ales este potrivit pentru scopul pe care îl ai în minte. Un model pliabil te poate ajuta să câștigi spațiu și se poate muta, dar un model clasic, din piatră sau lemn, este mai plăcut din punct de vedere estetic.

În cel de-al treilea rând, trebuie să ai în vedere îngrijirea mobilierului de grădină. Cel mai probabil, nu vrei să pătreci o perioadă lungă de timp curățând și aceste piese de mobilă, pe lângă toată casa, de aceea, trebuie să ai grijă la materialul pe care îl alegi.

Parerea cumparatorilor

Cristian Moraru din Alexandria, Teleorman
Mulțumesc MESTERESTI pentru gard și pentru transportul gratuit!
Victoria Martac din Colacu, Dambovița
Doresc să-mi schimb gardul. Am văzut modelele dumneavoastră și toate au frumusețea lor aparte. Mă bucur că oferiți și transport gratuit!
Tilimpea Cristian din Hărman, Brașov
Sunt ok! Lemnul este tratat, arată foarte bine!