MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri inegalabile indiferent de sezon VALABIL DOAR 7 ZILE!

Sună acum la 0759 123 455

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI indiferent de sezon!

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
  Relaxarea și distracția nu lipsesc din viața oricărei persoane. Vatra de foc este ideală pentru o seară de relaxare în curte alături de prieteni sau de persoana iubită. Dar ce se întâmplă în situația în care nu ai toate accesoriile pentru vatra de foc? MESTERESTI îți vine în ajutor cu toate accesoriile necesare pentru a te bucura de o seară relaxantă lângă vatră. Avem o gamă variată de accesorii, de la capace pentru fire până la plasă de protecție de diferite dimensiuni foarte potrivite pentru vatra ta. Aceste produse sunt de înaltă calitate fiind confecționate din inox și sunt ideale pentru toate tipurile de vatră de pe site-ul nostru. Accesoriile protejează vatra de ploaie, zăpadă sau frunze chiar și atunci când nu este folosită.

  Parerea cumparatorilor

  Bobuț Lucian din Nufărul, Tulcea
  Livrarea foarte promptă! Voi mai cumpara de la dvs! Vă recomand tuturor!
  Nicolae Sain din Timișoara, Timiș
  Produsul este ok! Sunt mulțumit, livrare promptă, am cumpărat de doua ori de la dvs, vă recomand tuturor.
  Transportul gratuit binevenit, șoferi competenți și binevoitori.

  Ne recomandă clienții noștri

  Știm cu toții că vatra de foc este produsul ideal care nu ar trebui să lipsească din curtea nimănui. Dar pentru a avea o vatră de foc cu toate cele necesare, MESTERESTI îți oferă posibilitatea de a alege din gama noastră de accesorii produsele dorite.

  Accesoriile nostre pentru vatră sunt ideale pentru vatra de foc deja existentă pe site-ul nostru și avem accesorii de la capace de inox și până la pânză de protecție având foarte mare grijă de vatra ta chiar și atunci cțnd nu o folosești.