MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri de Sezon VALABIL PÂNĂ LA 15 mai!

Sună acum la 0759 123 455

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
  Dopuitorul de sticle de la MESTERESTI este ideal pentru fixarea dopurilor la sticle. Acest produs este din plastic, iar traseul și baza sunt din oțel tratat. Baza deține găuri pentru a putea monta pe dimensiuni. Mecanismul special face posibilă reglarea rapidă și ușoară a înălțimii pentru toate tipurile de sticle: bere, vin spumant, sucuri de fructe. Pistonul care împinge dopul în sticla se poate regala astfel încât dopul să intre mai mult sau mai puțin pe gâtul sticlei, în funcție de dorința utilizatorului. Modalitatea de utilizare este una facilă, sticla așezându-se pe suportul capsatorului, ulterior apăsându-se mânerul.

  Parerea cumparatorilor

  Silviu Apostica din Șendreni, Galați
  Eu sunt montator si am comandat până acum de 5 ori gard de la MESTERESTI pentru calitate, promptitudine, transport gratuit și varietate de modele de unde să-și aleagă clienții mei.
  Victoria Martac din Colacu, Dambovița
  Doresc să-mi schimb gardul. Am văzut modelele dumneavoastră și toate au frumusețea lor aparte. Mă bucur că oferiți și transport gratuit!
  Panaitescu Raluca din Timișoara, Timișoara
  Sunt ok! Lemnul este tratat, arată foarte bine!

  Ne recomandă clienții noștri

  Benjamin Franklin spunea că berea este dovada vie a faptului că divinitatea ne iubește și vrea să fim fericiți. Acest dopuitor sticle de la MESTERESTI vă ajută la îmbutelierea sticlelor de bere cât și de vin și sucuri.

  La MESTERESTI puteți găsi dopuitor sticle de culoare:

  • albastru
  • roșu
  • galben
  • verde

  Mașina de închidere este completată cu capace de coroană pentru diametru de 26 și diametru de 29 cu magnet pentru fixarea capacului înainte de acoperire.

  Poate fi folosit și de gospodine?

  Da, acest dispozitiv este destinat și gospodinelor, ajutându-le la îmbutelierea diferitelor tipuri de sosuri și sucuri de fructe. Modalitatea de utilizare este una facilă, sticla așezându-se pe suportul capsatorului, ulterior apăsându-se mânerul. Se acționează cu ajutorul unui sistem ingenios, care permite îmbutelierea sticlelor de diferite dimensiuni, suportul ajustându-se în funcție de înalțimea sticlei.

  Dopuitorul de sticle poate fi montat de către tine nefiind necesară o echipă specializată, iar întreținerea se fac prin curățarea zonelor de lucru ale utilajului folosind instrumente adecvate.

  Totuși, pentru a afla toate informațiile legate de modele, specificații tehnice, lista de prețuri, transport și orice alt tip de informație, te invităm să apelezi numărul de telefon afișat în cadrul paginii. Astfel, vei lua legătura în mod direct cu unul dintre consultanții noștri specialiști.