MESTERESTI în mass-media

 1. Realitatea TV a publicat un articol privind avantajele pe care MESTERESTI le oferă clienților săi. MESTERESTI, compania specializată în domeniul materialelor de construcții și amenajări, și-a câștigat în ultimii ani reputația unuia dintre cele mai serioase branduri în acest domeniu. Recunoașterea vine în urma implicării continue în a livra clienților soluții complete pentru achiziția celor mai adecvate produse, pentru transportul acestora și montaj. „Experiența acumulată în ultimii ani ne-a ajutat să ne rafinăm mult modul în care ne raportăm la clienți și la nevoile lor. Platforma www.mesteresti.ro pune accentul în mod deosebit pe a oferi tuturor clienților consiliere tehnică valoroasă, pentru o decizie de cumpărare cât mai bună”, a declarat directorul de dezvoltare MESTERESTI.

  Citește aici articolul integral: De ce să cumperi de la MESTERESTI


 2. ECOMpedia a publicat un articol privind lansarea platformei „Vreau să vând pe MESTERESTI”, explicând conceptul nostru de funcționare.

  MESTERESTI – compania care comercializează online materiale de construcții și amenajări interioare – anunță lansarea unei platforme dedicate exclusiv partenerilor săi. „Vreau să vând pe MESTERESTI” este noul concept lansat pe piață, care se adresează furnizorilor din toată țara, care vor să aibă propriul magazin online.

  I
  deea este simplă. Ai o afacere în domeniul construcțiilor? Produci materiale de construcții sau pentru amenajări interioare și exterioare? Noi te ajutăm să ajungi mai ușor la clienții tăi. www.mesteresti.ro este o platformă care îți facilitează creșterea vânzărilor și dezvoltarea afacerii. Dacă ești furnizor de produse din industria construcțiilor și amenajării, noi îți oferim spațiul online unde să le promovezi și să le vinzi. Toți cei interesați să își vândă produsele prin intermediul platformei www.mesteresti.ro pot lăsa datele de contact pe site (https://www.mesteresti.ro/vreau-sa-vand-pe-mesteresti/) și vor fi contactați de un consilier achiziții al companiei.

  „Cu o experiență de peste 11 ani în marketing online, am ajuns la un număr de peste 600.000 de clienți care ne vizitează anual platforma. În plus, am pus la punct un concept unic în piață, în care oferim consultanță telefonică gratuită tuturor clienților noștri. Așa am ajuns să livrăm bunuri la peste 40.000 de clienți din întreaga țară, cât populația unui oraș”, spun reprezentanții MESTERESTI.
  Citește aici articolul integral:
  https://ecompedia.ro/mesteresti-ro-devine-marketplace-de-materiale-de-constructii/?highlight=MESTERESTI

 3. De 11 ani, echipa ieșeană MESTERESTI schimbă ritmul vânzărilor online de materiale de construcții și amenajări, titrează publicația „Antreprenor de Iași”. Ziarul online antreprenor.info a publicat un amplu articol despre modul în care românii au început să se raporteze la a achiziționa produse pentru casă și grădină de pe www.mesteresti.ro. Tot mai multe persoane preferă să comande bunuri și servicii din mediul online, decât să piardă timp mergând în depozitele de bricolaj. Schimbare este semn al încrederii pe care site-ul nostru a câștigat-o în rândul clienților.

  Articolul integral îl puteți citi aici: De 11 ani, echipa ieșeană MESTERESTI schimbă ritmul vânzărilor online de materiale de construcții și amenajări

 4. Compania MESTERESTI a împlinit recent 11 ani, ocazie cu care „Ziarul de Iași” a dedicat un articol legat de activitatea noastră. În cei 11 ani de când suntem în piață, ne putem mândri cu aproape 40.000 de clienți fericiți, care au optat să cumpere online produse de pe site-ul nostru www.mesteresti.ro. Trendul vânzărilor este crescător, semn al încrederii câștigate în mai bine de un deceniu de activitate.
  Articolul integral îl puteți citi aici: Construiești sau renovezi? Cumpără totul dintr-un singur loc!


 5. Tot mai mulți români își amenajează casa și grădină dintr-un singur click

  Preferințele românilor privind cumpărăturile pe Internet se schimbă de la un an la altul, iar produsele pe care le comandă sunt tot mai diferite, scrie România Liberă. Românii au început să prefere să își amenajeze curtea sau grădina cu un simplu click, reducând vizitele în magazinele de bricolaj și materiale de construcție. Astfel, printre produsele preferate se numără gardul beton, bolțarii, stâlpii, dar și mobilierul decorativ și locurile de joacă.

  Potrivit datelor furnizate de platforma www.mesteresti.ro, anul 2017 a fost anul shopping-ului online, volumul comenzilor crescând la peste 150% față de anul anterior.

  Cei mai mulți clienți și-au cumpărat de pe această platformă gard beton. Cifrele arată că unul din trei clienți MESTERESTI a optat pentru unul din zecile modele de gard beton comercializate online. „Transportul gratuit, plata integral la livrare, precum și garanția de 25 de ani sunt principalele argumente pentru care clienții MESTERESTI au preferat achiziția acestui produs de pe site-ul nostru. Estimările nostre sunt că în anul 2018 vom vedea creșteri semnificative ale numărului de vizitatori și cumpărători online”, a precizat Ciprian Alexa, director de dezvoltare www.mesteresti.ro.

  Pe locul doi în topul preferințelor clienților se află plasa de umbrire, cu 15% din comenzi, accesoriile pentru gard (11,5%), șpalierii (10%) și locurile de joacă (3,3%). 

  Articolul integral îl puteți citi aici: https://romanialibera.ro/economie/clientii-din-mediul-rural-prind-curaj-si-incep-sa-cumpere-de-pe-internet-737534

 6. Publicația CasoTeca.ro a făcut o analiză a modului în care au evoluat vânzările site-ului www.mesteresti.ro în ultimii 11 ani. Cel mai vândut produs este gardul beton, oferta MESTERESTI incluzând zeci de modele de gard. Anul 2018 a marcat lansarea unei colecții noi de modele de gard beton, produsele fiind realizat cu tehnologie modernă, garantând o execuție de calitate premium. Preferințele clienților includ și pavele de cauciuc, plasă umbrire, șpalieri sau accesorii gard, precum și alte sute de produse, la calitate și prețuri competitive.

  Aproape 40.000 de clienți au preferat în ultimii 11 ani să cumpere produse de pe platforma www.mesteresti.ro, profitând de cele mai importante beneficii oferite: consultanță personalizată de specialitate, plata la livrare, garanție la produse și transport în toată țara.

  Articolul integral poate fi citit aici: Crește numărul cumpărătorilor din mediul rural

 7. „Investim permanent în oameni și în dezvoltarea lor profesională”

  Cotidianul Evenimentul Regional al Moldovei a dedicat un amplu articol companiei MESTERESTI, oferind informații privind mediul de lucru din cadrul firmei noastre și politicilor de recrutare pe care echipa de HR le aplică.
  În plin proces de dezvoltare, compania MESTERESTI are în plan creșterea echipei, dar la fel de importantă rămâne consolidarea relațiilor inter-umane și profesionale din cadrul firmei. „Punem un mare accent pe devoltarea profesională a angajaților noștri”, spune managerul de dezvoltare al companiei MESTERESTI.

  Articolul integral îl puteți citi aici:  „Investim permanent în oameni și în dezvoltarea lor profesională”.

  Citește mai multe detalii despre MESTERESTI:

  Despre MESTERESTI

  Viața la MESTERESTI

  Ce ne definește

  Recenzii MESTERESTI


  Echipa MESTERESTI

Meșterești