Semnalizări rutiere

Secțiunea de semnalizări rutiere de la MESTERESTI cuprinde elemente de semnalizare și indicatoare care trebuie instalate în conformitate cu normativele și regulamentele în vigoare și care trebuie să garanteze securitatea traficului rutier. MESTERESTI vine în întâmpinarea nevoilor tale și îți pune la dispoziție diverse mijloace se semnalizarea rutieră, de la balize de diferite dimensiuni, și până la lămpi sau stâlpi pentru indicatoare. Aceste produse sunt realizate în conformitate cu legislația în vigoare. Comandă semnalizări rutiere din București, Brașov, Constanța, Iași, Cluj și alte orașe ale țării. Livrare rapidă oriunde te-ai afla în România! 

Ce produse cuprinde secțiunea de semnalizări rutiere?

În secțiunea de semnalizări rutiere vei găsi o gamă largă de produse destinate fluidizării traficului sau pentru utilizări casnice, precum:

Care sunt regulile privind instalarea indicatoarelor temporare când vine vorba de semnalizări rutiere?

În cazul lucrărilor executate pe drumurile publice, semnalizarea este foarte importantă, iar MESTERESTI îți oferă o listă de mijloace de semnalizare, care să garanteze siguranța în trafic. Legea este foarte strictă când vine vorba despre cum poți executa lucrări pe drumurile publice și cum trebuie să le semnalizezi. Potrivit legii, nicio lucrare nu va începe decât după ce a fost coordonată cu poliția rutieră, administratorul drumului și s-a realizat semnalizarea punctului sau zonei de lucru, potrivit naturii și duratei sale. Limitele zonelor de lucru trebuie semnalizate vizibil cu indicatoare rutiere, marcaje rutiere, panouri, bariere, conuri, lumini «fulger» sau alte mijloace speciale.

Ce reguli ar trebui să respecte semnalizările rutiere?

Indicatoarele rutiere din grupele de avertizare, interzicere și restricție, precum și cele de orientare, utilizate pentru semnalizarea lucrărilor pe drum, trebuie să aibă fundal de culoare galbenă. În cazul în care situația o impune, circulația va fi dirijată de către angajații serviciilor de întreținere a drumurilor. Persoanele respective trebuie să fie echipate cu veste de protecție-avertizare fluorescent-reflectorizante, de culoare portocalie, cu brasardă roșie și baston de semnalizare.

Dacă mijloacele de semnalizare nu sunt fluorescent-reflectorizante, ele vor fi însoțite, pe timp de noapte sau în condiții de vizibilitate redusă, de lumini continue sau intermitente de culoare roșie sau portocalie. Pe durata executării lucrărilor se va întreține semnalizarea stabilită, iar la terminarea lor se va asigura ridicarea ei și restabilirea semnalizării inițiale sau, după caz, ea se va modifica potrivit noilor condiții de circulație.

Suspendarea circulației ori instituirea restricțiilor în vederea executării lucrărilor pe drum, precum și modul de semnalizare a zonelor de lucru se efectuează cu acordul poliției.

Mai multe informații despre marcajele rutiere și siguranța în trafic găsești aici.

Întrebări frecvente despre Semnalizări rutiere

Ce elemente de semnalizări rutiere poți alege?

Principalele categorii de semnalizări rutiere din care poți alege sunt indicatoarele rutiere, blocatoarele de parcare, limitatoarele de viteză, oglinzile rutiere și alte elemente de semnalizare stradală.

Cât de importante sunt semnele stradale?

Semnele de circulație oferă indicații importante despre starea drumului și, de asemenea, acționează ca un ghid pe care șoferii trebuie să îl urmeze în intersecții sau sensuri giratorii, pentru ca traficul rutier să funcționeze corect. Semnele de circulație pot fi interpretate și ca semne de siguranță rutieră.

Indicatoare rutiere sunt universale?

Deși indicatoarele pot avea modele diferite în întreaga lume, anumite culori și forme ale semnelor de circulație, au, de obicei, aceeași semnificație.

Ai nevoie de consiliere telefonică?

Consultanța telefonică este un mod excelent de a primi asistență directă, sfaturi personalizate și de a face cumpărături cu ușurință. Adrian este specialistul MESTERESTI și îți stă mereu la dispoziție. Apelează numărul afișat și fă din experiența cumpărăturilor la MESTERESTI o adevărată plăcere!

- te poate ajuta să calculezi cantitatea necesară de produs de care ai nevoie
- îți poate da sfaturi cu privire la cea mai bună variantă de produs pentru tine
- poate să îți ofere numeroase informații despre produsul de care ești interesat
- poate plasa o comandă nouă pentru tine
- este lângă tine dacă întâmpini orice fel de problemă

Dacă vrei să comanzi sau ai întrebări, suntem nerăbdători să te ajutăm!

Meșterești