Mobilier stradal

Mobilierul stradal este parte integrantă din orice oraș sau sat, indiferent dacă ne referim la bănci, stâlpi de iluminat, pergole etc. MESTERESTI știe asta și vrea să te ajute să găsești tot ceea ce cauți cu ușurință, așadar, verificând oferta noastră, nu vei rămâne dezamăgit. Oferta noastră este foarte variată, deci, fără îndoială, MESTERESTI te va ajuta să găsești exact ceea ce vrei! Comandă mobilier stradal din București, Brașov, Constanța, Iași, Cluj și alte orașe ale țării. Livrare rapidă oriunde te-ai afla în România! 

Mobilierul stradal joacă un rol important subliniind caracteristicile unui oraș și nu numai. MESTERESTI vrea să te ajute să găsești tot ceea ce cauți cu ușurință. Verifică oferta noastră și nu vei rămâne dezamăgit.

În categoria Mobilier stradal vei găsi:

Iată câteva caracteristici pentru produsele din categoria Mobilier stradal:

  • băncile parc au o structură rezistentă și sunt protejate împotriva umidității și razelor UV;
  • depozitarea și reciclarea deșeurilor reprezintă o problemă adevărată în secolul nostru. Avem o gamă variată de coșuri de gunoi care sunt ușor de curățat atât interior, cât și exterior și sunt protejate inclusiv contra razelor UV. Coșurile nu necesită montaj și nici nu au nevoie de o întreținere specială.
  • rastelul de biciclete de la MESTERESTI este un suport în compartimente care e realizat din lemn ori din metal, în care se pot păstra produse precum bicicletele. Există un loc suficient pentru biciclete fără ca acestea să se atingă între ele.

Design-ul urban este un proces prin care orașele și tot ceea ce ține de ele (străzi, infrastructură) sunt proiectate și modernizate. Spre deosebire de arhitectură, care are ca scop doar proiectarea de clădiri, designul urban are în vizor o gamă mai variată de aspecte, scopul său fiind acela de a face fiecare zonă dintr-un oraș să fie funcționabilă și durabilă.

Totuși, pentru a afla toate informațiile legate de modele, specificații tehnice, lista de prețuri, transport și orice alt tip de informație, te invităm să apelezi numărul de telefon afișat în cadrul paginii. Astfel, vei lua legătura în mod direct cu unul dintre consultanții noștri specialiști.

Meșterești