Plata în rate

MESTERESTI îți oferă posibilitatea de a achita cumpărăturile în rate fără dobândă, în funcție de cardul de cumpărături pe care îl deții. Această opțiune de plată te va ajuta să scapi de grija că nu vei avea suficienți bani pentru a cumpăra produsele de care ai nevoie urgent.

Carduri acceptate pentru Plata în Rate fără dobândă

Dacă deții unul dintre cardurile de cumpărături eligibile menționate mai jos, poți achiziționa produsele vândute de MESTERESTI în 1, 2, 3, 4, 5 sau 6 rate egale.

  • Card Avantaj - primul card de credit în lei emis sub sigla MasterCard de către Credit Europe Bank
  • Bonus Card - emis de Garanti BBVA
  • Star Card - emis de Banca Transilvania
  • AlphaCard - carduri de cumpărături emise de Alpha Bank

 

Cum achiziționezi produse prin Plata în Rate

Modalitatea de achiziționare a produselor de la MESTERESTI prin plată în rate este una destul de simplă, conform pașilor de mai jos.

Pasul 1. Intri pe mesteresti.ro și alegi produsul / produsele dorite.

Pasul 2. Plasezi o comandă online și alegi modalitate de plata "Rate lunare cu cardul" sau suni la numărul afișat în pagina de produs, iar consilierul te va informa despre desfășurarea procesului de achiziție în rate a produsului / produselor respective. 

Pasul 3. După ce stabilești împreună cu consilierul toate detaliile comenzii, vei primi un link de plată securitat pentru a efectua tranzacția.

Pasul 4. Accesezi link-ul primit de la consilier, apoi alegi în câte rate dorești să faci plata comenzii.

Dacă ești interesat de posibilitatea de achiziție în rate a unui produs, te rugăm să iei legătura cu unul dintre consilierii noștri pentru detalii suplimentare.

Telefon Vânzări: 0372 388 845
*linie telefonică cu tarif normal

 

Meșterești