5 idei de amenajare loc de joacă copii

5 idei de amenajare loc de joacă copii

Fie că vrei să îi faci o surpriză copilului tău și să îi amenajezi propriul loc de joacă în curte, fie că reprezinți o instituție de stat sau un dezvoltator imobiliar și cauți idei de a le face activitatea recreativă mai plăcută celor mici, acest articol vine în ajutorul tău cu soluții simple și accesibile de amenajare a locurilor de joacă pentru copii.

De la complexuri de joacă și până la trambuline sau nisipare, spațiul de joacă al copiilor poate fi înfrumusețat și îmbogățit cu numeroase mijloace de distracție. Vezi mai jos câteva idei de amenajare loc de joacă copii.

1. Ansamblu complet de joacă pentru copii

Dacă ești adeptul soluțiilor simple și de efect, atunci un ansamblu de joacă complet va fi alegerea ideală pentru tine. De la variantele simple, doar cu turn și tobogan sau leagăne, și până la ansamblele de joacă Jungle Gym, cu diferite turnuri, module și accesorii, posibilitățile de alegere sunt foarte multe, în funcție de nevoile fiecărui consumator. 

De exemplu, pentru cei care vor să amenajeze un loc de joacă în curte, dar nu au prea mult spațiu disponibil, complexurile de joacă simple, ce dispun doar de turn și leagăne, vor fi alegerea perfectă.

În cazul dezvoltatorilor imobiliari sau al reprezentanților instituțiilor de stat, acolo unde spațiile disponibile pentru locurile de joacă sunt mult mai mari și permit amplasarea unor ansambluri de joacă complexe, cele mai potrivite opțiuni sunt locurile de joacă Jungle Gym, care sunt conforme cu standardul european EN 1171 și sunt certificate TUV. Un exemplu de loc de joacă potrivit în astfel de situații este Complexul de joacă Jungle Gym – Modul XXL, reprezentat în imaginea de mai jos.

 

2. Seturi de joacă cu tobogan și leagăne

Dacă vrei să amenajezi un spațiu de joacă în curte, dar nu dispui de prea mult loc, atunci poți alege un set de joacă cu tobogan și leagăne, apreciat de cei mici. Cu ajutorul acestui set de joacă vei reuși să îi oferi celui mic propriul spațiu de distracție la un cost accesibil. Mai mult, nu trebuie să îți faci griji în ceea ce privește siguranța copilului tău, deoarece produsele sunt realizate din materiale de calitate și au o stabilitate ridicată.

3. Trambuline

Trambulinele reprezintă la rândul lor o soluție perfectă pentru amenajarea unui spațiu de joacă care să nu ocupe prea mult loc. Acestea beneficiază de plasă de protecție, astfel încât copilul tău să fie în deplină siguranță. De la modele cu diametrul de 140 cm și până la modele cu diametrul de 366 cm, oferta este una variată, din care poți alege produsul care se va potrivi perfect cu nevoile tale.

4. Căsuțe copii

Căsuțele pentru copii sunt un instrument de joacă potrivit pentru orice prichindel - încă de la o vârstă fragedă copiii încep să își creeze propriile aventuri de joacă, iar o căsuță va contribui la antrenarea imaginației celor mici. Dacă ești în căutarea unui model rezistent de căsuță, variantele cele mai bune sunt cele din lemn.

5. Locuri de joacă pentru interior

Pentru zilele mohorâte, în care plouă și e urât afară, o variantă de joacă potrivită pentru interior este reprezentată de bucătăriile pentru copii sau de mașinuțe și alte tipuri de vehicule speciale pentru cei mici, care se pot utiliza atât în interior, cât și la exterior.

Pentru mai multe idei de amenajare loc de joacă copii te invităm să arunci o privire pe oferta noastră completă de echipamente de joacă. Vei găsi cu siguranță produsele perfecte pentru tine.


← Înapoi la blog

Meșterești