Care sunt cele mai populare modele de solarii grădină?

Care sunt cele mai populare modele de solarii grădină?

Un solar profesional de grădină înseamnă crearea unui mediu favorabil pentru dezvoltarea culturilor indiferent de sezonul de afară. Tot mai mulți gospodari optează pentru aceste construcții pentru a avea legume proaspete și naturale acasă fără a fi nevoie să cumpere din comerț întrucât nu mereu cunoști calitatea produselor cumpărate. O alimentație bogată în vitamine și minerale ajută la o stare bună de sănătate a organismului de aici și celebra expresie ești ceea ce mănânci . Astfel, atunci când ți-e dor de o salată suculentă și aromată sau de niște legume la cuptor, să le utilizezi pe cele care le-ai crescut chiar tu fără chimicale, pentru a oferi suportul de nutrienți necesari corpului și a contribui la o imunitate puternică și multă energie.

Există mai multe tipuri de solarii pe piață dar dacă vrei să achiziționezi unul bun și calitativ din prima, care să reziste în timp și să fie eficient în acest articol vei afla. Îți prezentăm care sunt cele mai căutate solarii și de ce sunt atât de populare pentru a fi informat și pentru a opta pentru ceea ce ți se potrivește. 

Care este cea mai sigură opțiune de solar?

Recomandabile sunt solarii profesionale de tip tunel cu structură metalică. De ce? Pentru că acestea au fost gândite și construite pentru a rezista eficient și pentru a putea fi folosite mulți ani la rând. Configurațiile deosebite pe care le dețin le fac să fie cea mai bună alegere. Alcătuite din o structură de oțel galvanizat și folie din polietilenă armată. 

În oferta MESTERESTI găsești solarii profesionale ce îndeplinesc toate standardele și care dețin certificări de calitate. Cu ajutorul acestora poți cultiva legume în grădina ta pe tot parcursul anului astfel încât să te bucuri de propria producție. Recoltele obținute acasă sunt cele mai bune dar de rezultatul final va depinde și mediul favorabil creat. Investiția într-un solar de calitate se va face văzută și va influența calitatea și cantitatea produselor. 

Top 3 cele mai populare solarii MESTERESTI

Solar grădină profesional Cortis© 3x8 m

Acest model este alegerea perfectă dacă nu dispui de spațiu suficient dar ai nevoie de o cantitate bună de producție. Solarul este testat și aprobat de ingineri pentru structuri din Germania și deține certificări: DIN EN ISO 1990, DIN EN ISO 1991, DIN EN ISO 1993. Mai mult nu ai de ce să-ți faci griji în privința rezistenței, deoarece acesta deține și acest tip de certificare ce confirmă buna durabilitate la factorii externi cât și împotriva coroziunii DIN EN ISO 4042.

                                                             

                                                                    

Solar grădină profesional Cortis© 4x8 m

Acest solar are caracteristici importante și avantajoase și respectă la fel, cu strictețe certificările de calitate superioară. Dacă dispui de un teren mediu și ai nevoie de un solar de dimensiuni medii spre mari această opțiune este cea potrivită.      

                                                                     

Solar grădină profesional Cortis© 4x12 m

                                                                         

În cazul în care vrei să obții culturi mai mari și deții terenuri ce au o suprafață mai mare soluția potrivită este acest solar. Acesta se va încadra minunat în grădina ta și te vor ajuta să obții culturi bogate și suficiente pentru tine și oamenii dragi. Raportul calitate - preț este unul atractiv. 

Te invităm să accesezi pagina principală de solarii și să descoperi și alte modele. Toate produsele din această gamă au un conținut pachet atractiv și cu multe beneficii printre acestea se numără dotările cu uși, ferestre de aerisire mari cu plasă pentru insecte, fermoare YKK de calitate superioară pentru fixarea prelatelor a părților laterale și a intrărilor. Alege calitatea și investește în ea pentru a avea rezultate pe măsură. Legumele bio au fost și vor fi mereu căutate de aceea poți să ai o afacere profitabilă și în același timp să te alimentezi în cel mai sănătos mod posibil.


← Înapoi la blog

Meșterești