Cum să alegi grătarul potrivit pentru grădina ta

Cum să alegi grătarul potrivit pentru grădina ta

Cuprins

Când vremea începe să se dezmorțească, iar soarele să fie din ce în ce mai prezent, parcă vrei să petreci tot mai mult timp în confortul grădinii tale și să faci cât mai multe activități care să-ți aducă bucurie. Ei bine, în cadrul acestor activități suntem siguri că vrei să te înconjori de oameni dragi ție, prieteni și familie. Ce prilej mai bun pentru a face asta dacă nu organizarea unei seri relaxante, în care să vă delectați cu bunătăți pregătite la un grătar? Hai să vedem împreună cum să alegi un grătar de calitate pentru ca serile tale cu cei dragi să fie cât mai reușite!

Grătarul pe gaz și avantajele acestuia 🔥

Grătarul pe gaz este una dintre cele mai bune alegeri dacă îți dorești un produs de calitate în gospodăria ta. Este ideal pentru a organiza o seară în aer liber, în curte sau pe terasă, unde să te bucuri de bunătăți gătite cu spor. De asemenea, un astfel de produs este ușor de întreținut, dar și de folosit.

Există o serie de avantaje în ceea ce privește utilizarea unui grătar pe gaz. Pe lângă ușurința utilizării, faptul că produsul rulează pe propan sau gaz natural, te scapă de grija cărbunilor sau a lemnului, iar controlul pe care îl ai atunci când gătești este mai mare. De asemenea, de cele mai multe ori, grătarele pe gaz au un sistem de distribuție al căldurii uniform, așadar alimentele vor fi mai aromate, suculente, cu un gust autentic. 

MESTERESTI are pentru tine o selecție de produse din această categorie, realizate din materiale rezistente, durabile, menite să te ajute să ai rezultate cât mai bune atunci când vrei să gătești un grătar delicios în confortul propriei gospodării. Printre modelele preferate de clienții noștri se află Grătarul pe gaz Char-Broil Performance Power Edition cu 3 arzătoare, ce vine și cu husă de protecție hidrofugă. De asemenea, structura este compactă, iar produsul vine însoțit cu un sistem de transport pe patru roți, cu blocare pe două dintre acestea. Arzătoarele sunt confecționate din oțel inoxidabil, iar grilele sunt din fontă turnată. Procesul de gătire este simplu, iar aprinderea arzătoarelor se realizează printr-o simplă apăsare de buton. 

De asemenea, un alt model îndrăgit este Grătarul pe gaz Char-Broil Convective, ce are de asemenea 3 arzătoare, este un produs inovativ, ce vine dotat cu rafturi laterale, cu un sistem de transport cu două roți, dar și tavă de colectare a grăsimii. Termometrul este montat pe capac, căldura se distribuie uniform, iar acest lucru ajută alimentele să aibă o aromă mai puternică și să fie mai fragede. 

Avem pentru tine și un grătar pe gaz portabil, modelul Char-Boil Grill2Go, ce are un singur arzător, așadar este un produs perfect pentru momentele când vrei să organizezi o excursie cu prietenii sau familia, ai locația perfectă stabilită, dar singurul lucru care îți lipsește este un grătar portabil care să te ajute să gătești numai bunătăți, chiar și în deplasare! Acesta are o dimensiune mică, deci poate fi transportat, este dotat cu termometru, iar distribuția căldurii se realizează tot uniform, așadar gustul alimentelor și savoare acestora nu vor fi afectate. 

Nu uita că la toate aceste modele de grătar MESTERESTI îți oferă TRANSPORT GRATUIT, iar livrarea este rapidă oriunde ai nevoie în România! 🔥

Accesorii de care ai nevoie în materie de grătare 🔥

Pentru ca pachetul să fie complet și tu să ai siguranța că vei reuși să faci cel mai bun grătar, iar serile cu cei dragi vor fi reușite, trebuie să ai în vedere și accesoriile de care ai nevoie pentru întreținerea unui grătar, dar și produse care să te ajute în procesul de gătire. În acest sens, poți folosi anumite ustensile, special concepute pentru asta. Trebuie să ai în vedere ca acestea să fie realizate din materiale rezistente, durabile. Din această categorie, MESTERESTI are pentru tine un Set de 5 ustensile pentru grătare, realizate din inox, ce vin însoțite și de o cutie de aluminiu, așadar rezistența acestui produs este garantată. 

De asemenea, igiena este cea mai importantă indiferent de circumstanțe. Așadar, pentru a te bucura de un grătar în cele mai bune condiții, trebuie să ai grijă ca acesta să fie întreținut într-un mod cât mai atent. Te ajutăm și când vine vorba de curățarea grătarului și avem pentru tine o Soluție de curățare pentru grătar Char-Broil ce oferă luciu, curăță eficient și este gata de utilizat, neavând nevoie de diluare. Echipă bună cu acest produs face Peria pentru grătar Char-Boil, ce îndepărtează murdăria, iar datorită design-ului de 360° poți curăța eficient suprafețele la care în mod obișnuit ai ajunge mai greu. 

Spațiul de care dispui - factor important în alegerea grătarului și amenajarea locului unde îl vei amplasa 

În alegerea grătarului pe care ți-l dorești este important să ții cont și de spațiul pe care îl ai la dispoziție. Trebuie să ai în vedere locul unde vrei să amplasezi grătarul, poate chiar să amenajezi o zonă specială pentru acest lucru în grădina ta. 

După ce ai stabilit zona în care vei amplasa grătarul, alege modelul dorit, iar mai apoi te poți ocupa și de decorarea acelui spațiu în funcție de gusturile și dorințele tale. Dacă spațiul de care dispui îți permite poți amplasa grătarul chiar într-o bucătărie de vară deschisă. De asemenea, poți amenaja o zonă unde, pe lângă grătar, să amplasezi și măsuțe și fotolii de exterior pentru invitații tăi. Poți adăuga luminițe pentru terasă, ghivece diverse, pernuțe decorative. Aici trebuie doar să explorezi creativitatea pe care o ai și să te lași dus de val. Cu siguranță rezultatul o să fie minunat! ❤️

Pune siguranța pe primul loc - sfaturi pe care să le ai în vedere când utilizezi un grătar pe gaz

Grătarul face parte din micile bucurii ale vieții, este un factor ce ne face serile cu prietenii și familia mai frumoase, dar trebuie să avem grijă întotdeauna de condițiile în care montăm un grătar. Așadar, pune siguranța pe primul loc și hai să vedem împreună cele mai importante sfaturi de care să ții cont când vrei să amplasezi un grătar în gospodăria ta. 

Printre cele mai importante aspecte de care să ții cont este spațiul în care amplasezi grătarul. Acesta trebuie să fie mereu montat în aer liber, într-o zonă ventilată. Nu îl utiliza niciodată în garaj sau în alte spații închise. Dacă arzătorul nu se aprinde după câteva secunde, opriți butonul de comandă, lăsați gazul emanat să se evapore complet, apoi încercați din nou. Aveți grijă înainte de toate să verificați dacă furtunul și regulatorul sunt în stare bună și nu prezintă scurgeri sau daune. De asemenea, un alt aspect pe care trebuie să-l aveți în vedere este ca cei mici să nu fie în preajma grătarului atunci când acesta este pornit, evitând astfel accidentele ce s-ar putea întâmpla. 

Tot ce rămâne acum de făcut este să te bucuri de serile relaxante cu familia și prietenii, dar și de bunătățile pe care le poți găti cu ajutorul unui grătar! Nu uita că MESTERESTI e aici pentru tine, iar dacă ai întrebări ne poți contacta oricând! Ne găsești pe Facebook - MESTERESTI.ro, dar și pe Instagram - @mesteresti! 


← Înapoi la blog

Meșterești