Mobilierul din butoaie - o propunere inedită pentru grădina ta

Mobilierul din butoaie - o propunere inedită pentru grădina ta

Soluții decorative din butoaie de lemn

Este timpul să renunți la soluțiile clasice de de mobilier și să optezi la variante mai creative pentru a-și decora grădina. MESTERESTI îți propune mobilierul din butoaie. Noi am ales să dăm butoaielor din lemn și o altă întrebuințare, așa că le-am lăcuit, le-am bălțuit și am gândit din ele o gamă largă de seturi de mobilier numai bune pentru grădină, dar și pentru pensiuni, restaurante sau baruri.

Set de masă cu 4 scaune din butoi

Realizate din stejar, fag sau cireș, piesele de mobilier din acest set masă și scaune din butoaie sunt dovada clară că păstrarea tradițiilor românești este o bucurie și un mare avantaj. Inspirația pentru acest set vine din cramele vechi românești, unde butoiul de lemn este la loc de cinste. Lăcuite și bălțuite, masa și fotoliile din butoaie sunt o opțiune elegantă, dar și inedită pentru grădina ta, mai ales dacă preferi stilul rustic. Lacul oferă garanția că indiferent de micile incidente, precum răsturnarea cafelei sau a vinului roșu, petele nu se vor vedea. Mai mult, setul va rezista bine în aer liber, în diferite condiții meteo.

Rastel din butoi de lemn

Te-ai săturat de rafturile clasice? Vrei ceva inedit pentru casa ta, de inspirație rustică? MESTERESTI îți propune rastelul din butoi, un model care atrage atenția oricărui vizitator, dar care este și funcțional, având o capacitate mare de depozitare sticlă. Realizat din lemn de stajar, fag sau cireș cu inele din oțel galvanizat, rastelul din butoi este un obiect inedit de design pe care îl poți pune pe terasa casei tale, dar și în interior.

Lustra rustică din lemn

Serile pe terasa casei sunt mai plăcute cu lustra rustică din lemn, care imită butoiul clasic. Lustra vrea să reînvie frumusețea decorurilor vechi, de inspirație rustică. Designul este inedit, fiind un punct de atracție indiferent de locul unde o vei amplasa. Nu trebuie să îți faci griji pentru rezistență. Produsul este lăcuit, pentru a rezista cât mai bine în timp. În plus, livrăm oriunde în țară prin curier rapid.

Grădina, refugiul pentru socializare și relaxare. Acolo pui multă pasiune, pentru că este timpul dedicat bucuriilor de zi cu zi. Pentru ca acest spațiu să ofere confortul necesar, atunci trebuie să investești în câteva obiecte de mobilier, pe cât posibil originale și rezistente. Acestea sunt câteva dintre soluțiile propuse de specialiștii MEȘTEREȘTI. Mai multe găsești la categoria mobilier decorativ a site-ului nostru.


← Înapoi la blog

Meșterești