MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

REDUCERI DE PRIMĂVARĂ VALABIL DOAR 12 ZILE!

Suna acum la 0759 123 458

ATENTIE, STOC LIMITAT!

Câte flori, atâtea oferte

doar la MESTERESTI!
  Aerotermele pe gaz de la MESTERESTI sunt o variantă excelentă pentru a putea încălzi o terasă sau un spațiu aflat în aer liber. Așadar, dacă vrei să profitați de serile lungi dar răcoroase de toamnă sau de primăvară ar trebui să vă gândiți la achiziționarea unui astfel de echipament. Încălzitoarele de terasă sunt dispozitive menite să extindă perioada de utilizare a spațiilor recreative în anotimpurile reci. Cele care funcționează pe gaz, așa cum este gama de încălzitoare terase GPL, generează căldură instant, pot fi amplasate cu ușurință exact acolo unde este nevoie și nu necesita întreținere deosebită. Aerotermele pe gaz vin într-o varietate de modele și stiluri, astfel că se integrează cu ușurință în orice decor.
  • Livrare in
   toata tara
  • Garantie
   certificata
  • Produse de
   calitate
  • Oferta
   diversificata
  • Experienta
   peste 20 ani
  • Consiliere
   tehnica

  Parerea cumparatorilor

  Mantu Duduruz din Glodeanu Sarat, Buzău
  Am cumpărat de la MESTERESTI gard de beton Tracic 1 și atât de mult mi-a placut mie și vecinilor, încât au mai comandat încă 4 vecini.
  Vicențiu Ioniță din Mija, Dâmbovița
  Extrem de mulțumit! Calitatea și promptitudinea, precum și transportul gratuit peste așteptări!
  Viorel Ilie din Pădureni, Iași
  Am comandat modelul Dacic cu stâlpi cu model, sunt foarte mulțumit de gard și de livrare. Voi recomanda MESTERESTI tuturor.

  Clienții noștri - prioritatea noastră

  Aerotermele pe gaz, ideale pentru încălzirea teraselor

  Îți place să petreci timp liber pe terasă? Ai un spațiu exterior care nu poate fi valorificat în perioada rece a anului? Aeroterme pe gaz de la MESTERESTI sunt instalații perfecte pentru încălzirea spațiilor largi, exterioare, aflate în aer liber.

  Nivel de emisii redus

  Încălzitoarele de terasă sunt dispozitive menite să extindă perioada de utilizare a spațiilor recreative în anotimpurile reci. Cele care funcționează pe gaz, așa cum este gama de încălzitoare terase GPL, generează căldură instant, pot fi amplasate cu ușurință exact acolo unde este nevoie și nu necesită întreținere deosebită. Acestea pot fi utilizate cu scopul de a încălzi sau de a suplimenta necesarul de căldură în spații deschise. În plus, tehnologia de ultimă oră ajută la protejarea mediului înconjurător, nivelul de emisii fiind redus.

  Unde pot fi utilizate aerotermele pe gaz

  Aerotermele pe gaz pot fi utilizate într-o varietate de spații, de la terase, la spații destinate sportului, petrecerilor în aer liber, cateringului sau comerțului. În plus, sunt un accesoriu de nelipsit din baruri, cafenele sau restaurante. Folosirea acestor dispozitive este esențială pentru pentru orice terasă, restaurant, bar sau cafenea care își dorește menținerea constantă sau creșterea numărului de clienți, prin asigurarea de servicii calitative și confort inclusiv în anotimpurile reci. Aceste încălzitoare terase pe GPL sunt ușor de manevrat, au carcase exterioare rezistente și design robust, dar și accesorii utile precum roți, menite să ușureze transportul. Dispozitivele au stabilitate ridicată datorită construcției și greutății buteliei de GPL și sunt prevăzute cu sisteme de siguranța ce întrerup alimentarea cu gaz atunci când flacăra se stinge. Toate produsele comercializate sunt testate și acreditate cu privire la siguranța în funcționare.