Despre MESTERESTI

MESTERESTI este povestea unei prietenii și a unei promisiuni. Să învățăm, să inovăm, să inspirăm. Brandul nostru s-a născut în urmă cu mai bine de un deceniu, iar de atunci construim în fiecare zi. Astăzi MESTERESTI este unul dintre cele mai mari depozite online de materiale pentru casă și grădină din România. De 17 ani, punem în slujba clienților întreaga noastră experiență, pentru a veni cu soluții specializate pentru achiziția, transportul și montajul produselor.

MISIUNE

Misiunea noastră este să dezvoltăm un magazin online unde clienții să beneficieze de consultanță de specialitate și o experiență plăcută de cumpărare.

VIZIUNE

Viziunea noastră este să devenim magazinul online preferat din România pentru clienții care caută produse și servicii pentru casă și grădină.

VALORI

Inițiativa noastră vine din faptul că suntem cu adevărat pasionați de ceea ce facem. Încurajăm clienții și partenerii noștri să își exprime opiniile, generăm idei de îmbunătățire și suntem constant preocupați să fie din ce în ce mai mulțumiți de noi.

Adaptabilitatea reprezintă principalul nostru drum către progres. Ne adaptăm cerințelor clienților noștri și oferim soluțiile cele mai bune pentru dezvoltarea proiectelor lor. Aceasta este puterea noastră prin care ne îmbunătățim activitatea permanent.

Spiritul de echipă ne ajută să încurajăm implicarea și contribuția fiecăruia. Știm să ascultăm și apreciem diversitatea de opinii. Atunci când avem păreri diferite, aducem argumente solide și avem în vedere soluțiile comune pentru a putea progresa împreună.

Axarea spre rezultate ne determină să implicăm activ în îndeplinirea obiectivelor. Analizăm resursele de care avem nevoie ca să obținem rezultate, ne măsurăm succesul pe care dorim să-l atingem și ne asigurăm că învățăm din ceea ce puteam face mai bine.

Integritatea este o componentă importantă în construirea unor relații pe termen lung. Ne respectăm angajamentele, suntem onești și responsabili. În cadrul companiei noastre, respectarea unor principii și valori etice se află la baza unui mediu de lucru plăcut.

Citește mai multe detalii despre MESTERESTI:

Viața la MESTERESTI

Ce ne definește

Echipa MESTERESTI

Recenzii MESTERESTI

MESTERESTI în mass-media

Vinde prin MESTERESTI


Echipa MESTERESTI

Meșterești