MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri de Sezon VALABIL PÂNĂ LA 15 mai!

Sună acum la 0759 123 455

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
  Mocheta evenimente de la MESTERESTI este un plus de gust deosebit pentru spațiul de locuit modern. Produsul combină o manoperă de înaltă calitate cu un design la modă și simplu. Datorită înălțimii sale, această mochetă oferă un nivel ridicat de confort. Suprafața sa deosebit de moale este țesută dens și îmbogățește mediul de viață cu o strălucire subtilă. Mochetele pentru sala de evenimente se potrivesc perfect cu orice mobilier modern. Aceste produse sunt de cea mai înaltă calitate și au o rezistență foarte mare la alunecare, precum și la trafic intens. Mocheta evenimente de la MESTERESTI este potrivită și pentru încălzirea prin pardoseală având proprietăți antistatice.

  Parerea cumparatorilor

  Sain Nicolae din Timișoara, Timișoara
  E ok! Sunt mulțumit, livrare promptă, am cumpărat de două ori de la dvs, vă recomand tuturor!
  Cornelia Mihalache din Tortoman, Constanța
  Comanda de la MESTERESTI a ajuns la 2 zile după data estimată de băieți dar calitatea gardului a fost peste așteptări. Și vecina a făcut comandă după ce a vazut gardul meu.
  Transportul gratuit binevenit, șoferi competenți și binevoitori.

  Ne recomandă clienții noștri

  Organizarea unui eveniment necesită foarte multă muncă. Pentru a te asigura că evenimentul va fi unul reușit, trebuie să te pui la punct cu toate, până la cel mai mic detaliu. Printre detaliile care fac diferența între un eveniment de succes și unul mai puțin reușit se află și alegerea mochetei potrivite. Ea trebuie aleasă în funcție de mai mulți factori, printre care culoarea mobilierului din încăpere sau gradul de rezistență la alunecare.

  La MESTERESTI găsești o gamă variată de mochete evenimente, din care să o alegi pe cea potrivită pentru evenimentul pe care ai de gând să îl organizezi. Acestea sunt disponibile în culori diferite, astfel că pot fi asortate la orice tip de încăpere sau spațiu.

  De ce ar trebui să țin cont în alegerea unei Mochete eveniment MESTERESTI?

  După cum am menționat deja, alegerea mochetei de eveniment potrivite trebuie să se facă luând în considerare mai mulți factori:

  • Nivelul de trafic din cameră – dacă traficul este ridicat, ai nevoie de o mochetă într-o culoare neutră, din material rezistent.
  • Design-ul camerei – poți alege să scoți în evidență mocheta sau un alt obiect decorativ. Important este să nu încarci excesiv spațiul din punct de vedere cromatic.
  • Tipul de eveniment – în funcție de eveniment este indicat ca și mocheta să aibă proprietăți diferite.
  • Punerea spațiului în evidență – o mochetă potrivită poate lumina o cameră întunecoasă sau poate atenua lumina dintr-o cameră cu lumină intensă.

  Cum aleg Mocheta eveniment potrivită?

  Dacă nu ești sigur care este cea mai bună alegere pentru necesitățile tale, sună la numărul afișat în pagină și discută cu unul dintre consilierii noștri. El îți va furniza mai multe informații legate de modele, specificații tehnice, lista de prețuri sau transport, iar împreună veți descoperi care este decizia potrivită pentru tine.