MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri de Sezon VALABIL DOAR 11 ZILE!

Sună acum la 0759 123 453

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
  Tipul de construcție pentru care se utilizează apometrele pentru cămine face parte din sistemul pentru distribuirea apei potabile. Cu aceasta se creează o delimitare clară între rețeaua publică de alimentare cu apă și rețeaua de distribuție interioară, personală folosind contorul de branșament. Deci, acesta e un loc special creat pentru apometru prin care se realizează racordarea la apă. Căminul se poate amplasa atât pe domeniu privat, cât și pe domeniu public, ținând cont de circumstanțe și mediul înconjurător. Căminul are rolul de a controla și de a întreține branșamentul, punându-ți la dispoziție accesarea sa mult mai facilă pentru a putea să verifici controul de apă. Căminul este spațiul care va găzdui punctul în care se realizează racordarea la rețeaua de distribuție pentru apă, fiind locul din care va pleca acea conductă de apă care este branșată la rețeaua publică pentru distribuția apei. La MESTERESTI vei gasi exact produsele de care ai nevoie, la un preț foarte accesibil, pentru oricine.
  • Livrare in
   toata tara
  • Garantie
   certificata
  • Produse de
   calitate
  • Oferta
   diversificata
  • Experienta
   peste 20 ani
  • Consiliere
   tehnica

  Parerea cumparatorilor

  Alexa Mirela din Bucecea, Botoșani
  Totul a fost ok. L-au văzut și prietenii și vor să își cumpere și ei când strâng banii.
  Nichita Pahom din Sarichioi, Tulcea
  Am comandat și eu și vecinul meu, iar gardul a venit repede cu transport gratuit. Mai mult a durat să ne decidem ce model să alegem, fiindcă toate sunt frumoase.
  SC SOLITREE SRL din Răscăieți, Dâmbovița
  Extrem de mulțumit! Calitatea și promptitudinea, precum și transportul gratuit peste așteptări!

  Ne recomandă clienții noștri

  Căminul de branșament poate fi realizat din ciment ori din plastic. În cazul în care este făcut din ciment, se realizează o groapă care are pereți făcuți din ciment, iar, dacă e realizat din plastic, se folosesc tuburi speciale ce se pot cumpăra din magazinele de specialitate.

  Cum se utilizează căminul apometru?

  Acest cămin apă se acoperă cu un capac carosabil, pe care îl poți găsi în oferta MESTERESTI la un preț foarte atractiv, indiferent de varianta pe care o vei alege. Fiecare dintre aceste produse prezintă o serie de avantaje de care familia ta se va bucura, de aceea, trebuie să cântărești bine care variantă este cea care i se potrivește familiei tale cel mai bine.

  De ce ar trebui să țin cont în construirea unui Cămin apometru?

  Atunci când ridici acest cămin de branșament, trebuie să respecți regulilele necesare construcției unui capac canalizare, altfel vei risca să se strângă apă în interiorul construcției, un lucru care, evident, este de evitat.

  Dacă vrei să ai parte de întreaga experiență, de la A la Z, fără să fie nevoie să umbli dintr-un magazin în altul, poți să ai încredere în ceea ce îți pune MESTERESTI la dispozitie, pentru că magazinul chiar are toate produsele necesare unui astfel de proiect. Așadar, dacă ești în căutarea unui cămin apometru și a materialelor adiacente, te afli pe pagina potrivită, punându-ți la dispoziție materialele necesare ridicării sale. Pe lângă asta, prețurile sunt foarte atractive, de aceea, se merită să investești în produsele de la MESTERESTI, de la capac canalizare până la alte produse pe care nici nu știai că le vrei.