MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri de Sezon VALABIL PÂNĂ LA 15 aprilie!

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
  Tipul de construcție pentru care se utilizează apometrele pentru cămine face parte din sistemul pentru distribuirea apei potabile. Cu aceasta se creează o delimitare clară între rețeaua publică de alimentare cu apă și rețeaua de distribuție interioară, personală folosind contorul de branșament. Deci, acesta e un loc special creat pentru apometru prin care se realizează racordarea la apă. Căminul se poate amplasa atât pe domeniu privat, cât și pe domeniu public, ținând cont de circumstanțe și mediul înconjurător. Căminul are rolul de a controla și de a întreține branșamentul, punându-ți la dispoziție accesarea sa mult mai facilă pentru a putea să verifici controul de apă. Căminul este spațiul care va găzdui punctul în care se realizează racordarea la rețeaua de distribuție pentru apă, fiind locul din care va pleca acea conductă de apă care este branșată la rețeaua publică pentru distribuția apei. La MESTERESTI vei gasi exact produsele de care ai nevoie, la un preț foarte accesibil, pentru oricine.
  Stoc epuizat
  Aerisitoare gaz metan din compozit B125

  Aerisitoare gaz metan din compozit B125

  Stoc epuizat
  de la 59,5 47,60 lei -20%
  5,00 din 5 (1 voturi)
  • Livrare in
   toata tara
  • Garantie
   certificata
  • Produse de
   calitate
  • Oferta
   diversificata
  • Experienta
   peste 20 ani
  • Consiliere
   tehnica

  Parerea cumparatorilor

  Ionita Vicențiu din Mija, Dâmbovița
  Sunt extrem de mulțumit! Calitatea și promptitudinea, precum și transportul gratuit este peste așteptări!
  Cozma Serghei din Cerna, Tulcea
  E ok! Garanția de 25 ani e unică și binevenită mai ales pentru un produs cu o durată de exploatare îndelungată. Transportul gratuit a fost binevenit. Recomand tuturor cunoscuților.
  Marius Grigoras din Hartop, Suceava
  Mi-a placut modelul de gard Victorian 1, am beneficiat și de transport gratuit. Deja vecinii mei vor să comande și ei.

  Ne recomandă clienții noștri

  Căminul de branșament poate fi realizat din ciment ori din plastic. În cazul în care este făcut din ciment, se realizează o groapă care are pereți făcuți din ciment, iar, dacă e realizat din plastic, se folosesc tuburi speciale ce se pot cumpăra din magazinele de specialitate.

  Cum se utilizează căminul apometru?

  Acest cămin apă se acoperă cu un capac carosabil, pe care îl poți găsi în oferta MESTERESTI la un preț foarte atractiv, indiferent de varianta pe care o vei alege. Fiecare dintre aceste produse prezintă o serie de avantaje de care familia ta se va bucura, de aceea, trebuie să cântărești bine care variantă este cea care i se potrivește familiei tale cel mai bine.

  De ce ar trebui să țin cont în construirea unui Cămin apometru?

  Atunci când ridici acest cămin de branșament, trebuie să respecți regulilele necesare construcției unui capac canalizare, altfel vei risca să se strângă apă în interiorul construcției, un lucru care, evident, este de evitat.

  Dacă vrei să ai parte de întreaga experiență, de la A la Z, fără să fie nevoie să umbli dintr-un magazin în altul, poți să ai încredere în ceea ce îți pune MESTERESTI la dispozitie, pentru că magazinul chiar are toate produsele necesare unui astfel de proiect. Așadar, dacă ești în căutarea unui cămin apometru și a materialelor adiacente, te afli pe pagina potrivită, punându-ți la dispoziție materialele necesare ridicării sale. Pe lângă asta, prețurile sunt foarte atractive, de aceea, se merită să investești în produsele de la MESTERESTI, de la capac canalizare până la alte produse pe care nici nu știai că le vrei.