MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri de Sezon VALABIL DOAR 11 ZILE!

Sună acum la 0759 123 453

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
Vino la MESTERESTI pentru o gamă atractivă de carport auto, care îți permite să alegi exact varianta de care ai cea mai multă nevoie. Acest produs este creat pentru a oferi mașinii tale un grad superior de protecție în fața vremii capricioase, mizeriilor lăsate de porumbei etc. Adesea, astfel de produse au o formă similară unui șopron, bucurându-se de ventilație. Acest produs poate fi atașat casei tale ori poate fi construit de sine stătător, în propria ta curte, în zona dorită. Cu alte cuvinte, carportul poate reprezenta o prelungire a garajului tău, deci, să facă parte din clădire, dar poate să fie construit și pe o alee, fără să aibă vreo conexiune cu locuința ta.

Parerea cumparatorilor

Cristian Moraru din Alexandria, Teleorman
Mulțumesc MESTERESTI pentru gard și pentru transportul gratuit!
Viorel Ilie din Pădureni, Iași
Am comandat modelul Dacic cu stâlpi cu model, sunt foarte mulțumit de gard și de livrare. Voi recomanda MESTERESTI tuturor.
Daniela Bostina din Titu, Dambovița
Am comandat la MESTERESTI modelul Tracic și am fost foarte multumiță de calitatea produselor si de promptitudinea livrării.

Ne recomandă clienții noștri

Datorită designului foarte modern, carportul poate părea o invenție nouă, când, de fapt, acesta este la fel de vechi ca primele modele de automobile. Primele modele de carporturi au apărut undeva pe la începutul secolului XX, în statul american Illinois. Pe parcursul următorilor ani s-a extins ca popularitate în Statele Unite, iar după al Doilea Război Mondial, produsul a început să fie ridicat în masă și în Europa. În România, carporturile își încep popularitatea abia după anul 1989.

Evident, după cum se întâmplă foarte des la noi, acestea nu au prins la publicul larg din prima, acest lucru întâmplându-se abia în anii mai recenți. Un carport auto ca cele din oferta MESTERESTI are foarte multe avantaje, printre care se numără un grad superior de umbră, dar și protecția contra ploii, ninsorii, razelor UV etc, totul la un preț de construcție foarte mic, comparativ cu un garaj.