MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri de Sezon VALABIL DOAR 7 ZILE!

Sună acum la 0759 123 455

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
Alege de la MESTERESTI dale plastic și bucură-te de tot ceea ce înseamnă calitate! Noi îți punem la dispoziție un sistem foarte modern de dale din plastic cu piciorușe articule ce au rolul de a se adapta cu ușurință la orice tip de suprafață pe care sunt așezate. Astfel de produse sunt foarte ușor de montat, nu doar datorită prezenței instrucțiunilor care sunt foarte ușor de înțeles, ci și datorită faptului că au o construcție de tip modulară. Ca urmare, dacă vrei dale plastic, la MESTERESTI găsești tot ceea ce dorești, la o calitate superioară, după cum meriți!

Parerea cumparatorilor

Cristian Moraru din Alexandria, Teleorman
Mulțumesc MESTERESTI pentru gard și pentru transportul gratuit!
Victoria Martac din Colacu, Dambovița
Doresc să-mi schimb gardul. Am văzut modelele dumneavoastră și toate au frumusețea lor aparte. Mă bucur că oferiți și transport gratuit!
Mantu Duduruz din Glodeanu Sarat, Buzău
Am cumpărat de la MESTERESTI gard de beton Tracic 1 și atât de mult mi-a placut mie și vecinilor, încât au mai comandat încă 4 vecini.

Ne recomandă clienții noștri

Modelele de dale plastic de la MESTERESTI sunt alcătuite dintr-o serie de celule, mai mici sau mai mari, dar care au fost create cu rolul de a păstra apa în ele atunci când perioada este mai secetoasă. În schimb, atunci când precipitațiile sunt ridicate, respectivele celule sunt create pentru a oferi o scurgere mai bună a apei, având un drenaj foarte bun.

Aceste dale plastic de la MESTERESTI își păstrează cu ușurință poziția pe care o au datorită faptului că dispun de vârfuri de ancorare, prezente pe fiecare dintre plăci. Pentru că are o bordură texturată, alunecarea chiar nu prezintă o problemă pentru produs. Un alt avantaj se referă la faptul că, pe măsură ce iarba va crește, aceste dale plastic vor fi acoperite, treptat, oferind un aspect foarte plăcut întregii zonei.

Cumpără de la MESTERESTI doar produse de calitate – întotdeauna!