MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri inegalabile indiferent de sezon VALABIL PÂNĂ LA 15 iulie!

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI indiferent de sezon!

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
  Băutura de calitate merită să fie depozitată în cele mai bune condiții. Sau poate că dorești o depozitare pentru murăturile și brânzeturile pe care le-ai făcut cu multă grijă. În orice caz, noi ne-am gândit la toate variantele și am pregătit o multitudine de butoaie de lemn, atent selecționate pentru fiecare operațiune. Butoaie din lemn de stejar, din lemn de dud, din lemn de salcâm, sau putini, toate acestea se regăsesc în oferta din categoria de Butoaie de lemn. Dedicate atât amatorilor cât și profesioniștilor, am creat o selecție cu adevărat meșterească. Te invităm să te convingi singur, sau să apelezi numărul de telefon afișat pentru a lua legătura cu unul dintre consultanții noștri specialiști, dedicați profesionalismului și a lucrului bine făcut.
  • Livrare in
   toata tara
  • Garantie
   certificata
  • Produse de
   calitate
  • Oferta
   diversificata
  • Experienta
   peste 20 ani
  • Consiliere
   tehnica
  • Livrare in
   toata tara
  • Garantie
   certificata
  • Produse de
   calitate
  • Oferta
   diversificata
  • Experienta
   peste 20 ani
  • Consiliere
   tehnica

  Parerea cumparatorilor

  Mantu Duduruz din Glodeanu Sarat, Buzău
  Am cumpărat de la MESTERESTI gard de beton Tracic 1 și atât de mult mi-a placut mie și vecinilor, încât au mai comandat încă 4 vecini.
  Am primit gardul și arată foarte bine. Recomand! Apelați cu încredere. Merită review-urile pozitive pe care le au. PS: Nu vă îngrijorați pentru transport. Plăcile ajung intacte.
  Alexandru Cirebea din Mihai Viteazu, Cluj
  Am comandat gardul Troian la 2 m înalțime și mi-a plăcut ce am primit. Mai am de comandat gard pentru încă o latură a casei și vom comanda tot de la MESTERESTI.

  Ne recomandă clienții noștri

  Pentru o căutare cât mai ușoară, am împărțit butoaiele în 3 categorii.

  Butoaiele pentru vin sunt create special pentru vin. Cum anume? În primul rând au o capacitate superioară, având până la 500 de litri. Apoi, vei găsi butoaiele de salcâm și butoaiele de stejar. Orice pasionat de vin știe că vinul se depozitează cel mai bine într-un butoi de stejar. Dar și că un butoi de stejar necesită un nivel crescut de întreținere și este dedicat în general profesioniștilor. Pentru cei care nu vor să își bată capul prea mult cu întreținerea în schimb, recomandăm cu mare încredere butoiul de salcâm. Chiar dacă nu se va face acel transfer de tanin pentru o aromă deosebită, butoiul de salcâm este nepretențios ca și îngrijire. Mai mult decât atât, un butoi de salcâm poate fi folosit atât pentru vin cât și pentru țuică. Lucru care nu se poate spune și despre butoiul de stejar, butoi recomandat mai degrabă strict pentru vin.

  Butoaiele de țuică sunt o de o capacitate mai mică, iar tipul de lemn folosit este ori de salcâm ori de dud. Despre butoiul de salcâm am discutat deja, așa că mai trebuie să discutăm despre lemnul de dud. Lemnul de dud este recunoscut pentru culoarea pe care o oferă țuicii, dar și pentru faptul că este folosit doar pentru țuică, nu și vin. Iar dacă un butoi de vin poate fi refolosit după pentru a depozita țuică, reversul nu este valabil.

  Putinele sunt o secțiune separată și sunt dedicată murăturilor și brânzeturilor. De ce să optezi pentru o putină din lemn? Acest aspect te invităm să îl descoperi singur în cadrul subcategoriei destinată putinilor. Cât despre tipurile de lemn folosit, putinile sunt realizate și ele din lemn de stejar, de dud, de salcâm și de brad. Lemnul de brad este prezent datorită greutății reduse, a costurilor reduse precum și a durității. Nu oferă proprietăți speciale precum dudul sau stejarul, dar dacă eficiența este pe primul loc pentru tine atunci o putină de brad este o alegere la fel de inspirată.

  Ce mai trebuie să știu despre secțiunea dedicată butoaielor de lemn?

  Toate butoaiele sunt construite la cele mai înalte standarde de calitate. De asemenea, oferim accesorii incluse și asigurăm transportul (contracost) pentru butoaiele de maxim 200 de kilograme. Dar acestea sunt detalii tehnice, pe care te invităm să le afli apelând numărul de telefon afișat și a lua legătura cu unul dintre consultanții noștri specialiști.