MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri de Sezon VALABIL DOAR 11 ZILE!

Sună acum la 0759 123 453

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
Foișorul este o oază de liniște în care poți să petreci timpul relaxându-te, în aer liber, singur sau alături de cei dragi. Pentru ca vremea să nu reprezinte niciodată o problemă, MESTERESTI îți pune la dispoziție folie terasă de calitate la un preț accesibil. Vara temperaturile pot să creastă prea mult, iar iarna să coboare cu mult sub 0 grade Celsius, ambele fiind insuportabile și îți pot strica planurile. Ca să nu ai astfel de probleme, MESTERESTI îți recomandă folie terasă, pe care o poți cumpăra de la noi la un preț accesibil, oricând dorești, indiferent de sezon.

Parerea cumparatorilor

Monica Manea din București, București
Aspectul, calitatea și livrarea au fost exact cum le-ați descris! Montaj facil, suntem foarte multumiți!
Livia Stoian din Ileana, Călărași
Mi-am dorit ca marfa să ajungă la timp, deși nu credeam că este posibil, dar gardul a ajuns în ziua în care mi-am dorit și a fost cel comandat. O să cumpere gard și un văr de al meu.
Cristian Moraru din Alexandria, Teleorman
Mulțumesc MESTERESTI pentru gard și pentru transportul gratuit!

Ne recomandă clienții noștri

Această folie terasă de la MESTERESTI este un produs de ultimă generație, care îți oferă ocazia de a te bucura de plăcerea de a sta afară, indiferent de vreme. Nu contează dacă plouă, ninge, dacă e prea cald sau prea frig, această folie terasă îți protejează spațiul în care petreci timpul liber și te ajută să te relaxezi.

Acest tip de folie terasă din oferta MESTERESTI poate fi folosit nu doar pentru foișoare, ci și pentru balcoane, terase ori variate construcții din metal sau lemn. Foliile prezentate dispun de sisteme sigure de prindere, care se pot prinde sau desprinde ușor. Un avantaj enorm e reprezentat de faptul că această acțiune poate fi realizată fără să fie nevoie să apelezi la ajutorul altcuiva.

Poți să utilizezi folie terasă de la MESTERESTI și pentru spațiile dedicate publicului, precum pentru restaurante, terasele acestora, cafenele, hoteluri, pensiuni etc.