MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  5-8 ani
 • Montaj
  gratuit
 • Certificare
  FIFA
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri de Sezon VALABIL DOAR 11 ZILE!

Sună acum la 0759 123 455

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
  Un teren de fotbal merită cei mai buni jucători și cel mai bun gazon artificial. De aceea am venit cu o ofertă completă de gazon artificial special conceput pentru a face față provocărilor intense ale fotbalului. Nu o spunem noi, ci lăsăm certificarea FIFA să vorbească despre calitate și performanță. Spre deosebire de gazonul artificial pentru grădină, aici se pune accentul mai mult pe rezistență și utilitate decât pe partea estetică. Arată la fel de bine și este la fel de ușor de întreținut, doar că este conceput special pentru a proteja jucătorii în caz de impact/căzături, gazonul de tip monofilament vine echipat cu tot ceea ce trebuie, chiar și marcajele albe. Putem monta, cu echipament profesionist, pentru orice dimensiune începând de la 6 x 14 metri până la terenuri de dimensiuni oficiale. Tot ce trebuie să faci este să apelezi numărul de telefon afișat pentru a lua legătura cu unul dintre consultanții noștri specialiști care îți va ofera toate informațiile necesare, legate de preț, date tehnice, transport și/sau montaj.
  • Livrare in
   toata tara
  • Garantie
   5-8 ani
  • Montaj
   gratuit
  • Certificare
   FIFA
  • Experienta
   peste 20 ani
  • Consiliere
   tehnica

  Parerea cumparatorilor

  Vasile Oana din Mahmudia,
  Am apreciat ca bradutul a venit cu tot cu suport.
  Cozma Serghei din Cerna, Tulcea
  E ok! Garanția de 25 ani e unică și binevenită mai ales pentru un produs cu o durată de exploatare îndelungată. Transportul gratuit a fost binevenit. Recomand tuturor cunoscuților.
  Roxana Ionescu din Corbeanca, Ilfov
  Gardul s-a dovedit a fi de calitate și băieții înțelegători. Chiar dacă strada era impracticabilă, și-au dat interesul să descarce aproape de casa mea.

  Ne recomandă clienții noștri

  Gazonul artificial pentru fotbal nu este construit doar ca să arate bine, este construit și ca să ofere performanța pe teren, având grijă atât de jucători cât și de campionat.

  Iată care sunt câteva dintre lucrurile prin care un gazon artificial pentru fotbal se diferențiază de cel de grădină:

  1. Firul de gazon este mai înalt decât în cazul gazonului pentru grădină. Dacă în cazul celui pentru grădină vorbim despre o înălțime de 37 – 40 milimetri, aici vorbim despre 40 – 60 milimetri. De asemenea, gazonul este de tip monofilament, spre deosebire de cel fibrilat, acesta fiind standardul pentru terenurile de fotbal.
  2. Firul de gazon pentru fotbal este construit din polietenă, material folosit în mod normal pentru plase de umbrire și de construcții, pentru o rezistență suplimentară. De asemenea, polietena este construită special pentru a nu zgâria jucătorii și pentru a-i proteja cât mai mult în caz de impact sau căzături. Pentru acest lucru, se folosește în mod suplimentar și nisip cuarțos și granule de cauciuc, pentru o mai bună atenuare a căzăturilor.
  3. Gazonul artificial din monofilament este fabricat în Italia sau în Belgia (în funcție de model) și vine la pachet cu atestare FIFA 1 STAR sau FIFA 2 STAR. Atestări care au în vedere următoarele criterii: interacțiunea dintre jucători și suprafață, interacțiunea dintre minge și suprafață, compoziția produsului, rezistența la condițiile climatice, rezistența firului și durata de viață.

  Ce mai trebuie să știu despre gazonul artificial de fotbal marca MESTERESTI?

  1. Montăm în mod profesionist la orice dimensiune începând de la 6 x 14 metri până la dimensiunile unui teren de fotbal oficial. De asemenea, oferta de gazon artificial include și marcajele albe, pentru avea parte de un pachet complet. Doar l-ai montat și totul este pregătit.
  2. Oferim o garanție de 5 ani pentru majoritatea modelelor, cu o durată medie de viață de 10-12 ani.
  3. Asigurăm și montajul, cu echipe profesioniste care folosesc aparatură profesională și o calitate a muncii la cele mai înalte standarde. Iar faptul că am livrat și montat peste 100.000 de metri pătrați recomandă și mai mult acest lucru.

  Mulțumită stabilității UV crescute, firul de iarbă își păstrează culoarea verde timp de 10 ani, pentru un aspect proaspăt care va rezista provocărilor de pe teren. Mai ales că se poate utiliza pe tot parcursul anului.

  Dacă tot am vorbit despre utilizarea pe tot parcursul anului, atunci trebuie să menționăm și faptul că gazonul este construit special pentru o scurgere rapidă a apei și o curățare rapidă a terenului, pentru a nu îngreuna meciul, sau mai rău, de al anula.

  Dacă mai dorești să afli detalii suplimentare, sau dacă te-ai hotărât asupra modelului, te invităm să apelezi numărul de telefon afișat pe pagină pentru a lua legătura cu unul dintre consultanții noștri specialiști. Astfel, vei avea parte de o comunicare profesionistă și vei afla toate detaliile legate de preț, transport, modele și montaj.