MESTERESTI MESTERESTI

0749 123 452
20% Reducere

20% REDUCERE VALABIL DOAR 9 ZILE !

Suna acum la 0749 123 452

ATENTIE, STOC LIMITAT !

 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica
Descoperă o lume de poveste cu ajutorul unei căsuțe pentru copii. Indiferent dacă ai 10 ani sau doar câteva luni, indiferent dacă vrei să ieși în părculețul public și să trăiești aventura, indiferent dacă vrei să stai doar în casă, noi le avem pe toate. O selecție completă de căsuțe pentru copii, construite din lemn sau din plastic, dar întotdeauna la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Pentru că siguranța, calitatea și longevitatea sunt elemente care ne reprezintă. Mai mult decât atât, căsuțele nu au fost tratate chimic și nu pun în pericol sănătatea micuților. Pentru a studia toate specificațiile tehnice ale fiecărei căsuțe, dar și pentru a afla informațiile legate de cost, montaj sau transport te invităm să le studiezi pe toate în cadrul magazinului nostru online. Sau poți apela numărul de telefon afișat pe pagină, pentru a lua legătura cu unul dintre consultanții noștri specialiști.
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Parerea cumparatorilor:

SC PROSILVA SERV SRL din Jijila, Tulcea
Livrarea foarte prompta! Voi mai cumpara de la dvs! Va recomand tuturor!
Cusmir Demostene din Cotnari, Iasi
Transportul gratuit binevenit, soferi competenti si binevoitori.
Gabi Rosu din Calugareni, Giurgiu
Am comandat din Italia gardul si a ajuns acasa odata cu mine. Sunt foarte multumita atat de gard cat si de montaj.

Cu ce vine oferta de căsuțe copii MESTERESTI?

In primul rând, avem de toate pentru toți, pentru toate vârstele și pentru toate tipurile de activități.

 • Începem de la grupa mică, cu vârste cuprins între 3 și 12 ani. Pentru ei am pregătit căsuțe din plastic, în care se pot juca confortabil atât afară, când vremea este prietenoasă, cât și în casă atunci când vremea nu este așa de prietenoasă. Căsuțele pot veni echipate cu accesorii sau pot veni fără ele în cazul în care vrei să îți personalizezi căsuța. Rămâne la alegerea ta dacă vrei o căsuță cu sau fără accesorii. Tot ce știm noi este că toate căsuțele din plastic vin cu certificatele de calitate TUV Austria și respectă standardul european EN 1176 în materie de siguranța și calitatea locurilor de joacă în locurile publice. Astfel, aceste căsuțe pot fi folosite în cadrul spațiilor publice, cum ar fi creșe sau grădinițe, atâta timp cât nu se impun restricții și reglementări suplimentare. Deși, aceste căsuțe se pretează de minune și în cadrul unei pensiuni. Dacă vor turiștii să se odihnească la pensiune iar copii se plictisesc, cu siguranță vei aprecia orice loc de joacă disponibil, mai ales dacă alegi o căsuța cu tematică din filme și seriale pentru copii. Iar o căsuța pentru copii este una dintre cele mai populare atracții pentru cei mici. Iar pentru siguranță totală, căsuțele din plastic nu sunt tratate chimic, special pentru siguranța și sănătatea celor mici.
 • Desigur, pentru micii aventurieri dornici de natură există și căsuțele din lemn pentru copii, destinate grupei de vârstă 1 an – 10 ani. Acesta este un prim pas din cadrul unei game de căsuțe de lemn care acoperă nevoile și dorințele tuturor grupelor de vârstă. Construite din lemn de brad impregnat, aceste căsuțe sunt proiectate să reziste afară, la condițiile meteo din țară. Diferența față de căsuțele din plastic este că acestea se pretează mai degrabă pentru uz rezidențial.
 • Iar pentru cei care doresc o casuță pentru copii dar care să nu fie complet închisă, pentru cei care doresc un loc de joacă aerisit, echipat cu băncuțe și suficiente module pentru a monta tot felul de jucării și accesorii, gama de căsuțe pentru copii Bastion. Adaptată pentru spațiile publice cum ar fi creșe și grădiniție, căsuțele din gama Bastion vin echipate cu toate certificările necesare. Construite cu siguranța și calitatea în minte, acestea vine echipate cu băncuțe, măsuțe de picnic și multă libertate.

Totuși, pentru a afla toate informațiile legate de modele, specificații tehnice, lista de prețuri, transport și orice alt tip de informație, te invităm să apelezi numărul de telefon afișat în cadrul paginii. Astfel, vei lua legătura în mod direct cu unul dintre consultanții noștri specialiști.