MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri de Sezon VALABIL DOAR 13 ZILE!

Sună acum la 0759 123 455

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
Plasticul și ecologia sunt două cuvinte care nu sunt prea des asociate pozitiv, însă, MESTERESTI schimbă această percepție prin oferta sa de pavele ecologice plastic. Chiar dacă produsele acestea sunt create din plastic, plasticul respectiv este reciclat și, la rândul lui, poate fi reciclat atunci când perioada de utilizare a expirat. De aceea, dacă vrei să cumperi pavele ecologice plastic, MESTERESTI îți oferă această posibilitate, la un preț accesibil!

Parerea cumparatorilor

Ina Lobonț din Arad, Arad
Totul este foarte bine! se vede că-s de calitate! Suntem mulțumiti și noi și copiii!
Victoria Martac din Colacu, Dambovița
Doresc să-mi schimb gardul. Am văzut modelele dumneavoastră și toate au frumusețea lor aparte. Mă bucur că oferiți și transport gratuit!
Vicențiu Ioniță din Mija, Dâmbovița
Extrem de mulțumit! Calitatea și promptitudinea, precum și transportul gratuit peste așteptări!

Ne recomandă clienții noștri

Cumpără pavele ecologice plastic de la MESTERESTI și descoperă cât de ușor (și ieftin) este să salvezi planeta! Chiar dacă aceste pavele sunt create din plastic, deoarece acesta a fost reciclat pentru a crea produsele prezentate și, la rândul său, va fi reciclat, îi oferă un grad ecologic mult mai bun ca alte produse.

Alte avantaje pavele ecologice plastic

Un alt avantaj pe care îl au aceste pavele ecologice plastic are legătură cu faptul că celulele care le alcătuiesc sunt create în așa fel încât atunci când afară e secetă, acestea păstrează apa în ele, iar, atunci când a plouat puternic, apa este eliberată, pentru a nu se inunda.

Datorită dimensiunilor de care se bucură aceste pavele ecologice plastic, iarba va crește ușor și le va acoperi, oferind zonei un aspect natural.