MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri de Sezon VALABIL DOAR 11 ZILE!

Sună acum la 0759 123 453

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
Scăderea temperaturilor ne face să părăsim locul preferat de relaxare din timpul sezonului cald, indiferent dacă acesta era o terasă sau un foișor, și să ne retragem către un spațiu interior. Lucrul acesta nu este obligatoriu, însă, atât timp cât ai la dispoziție o soluție foarte accesibilă din punct de vedere financiar, care îți va permite să te bucuri de spațiul exterior chiar și în cazul în care vremea nu este tocmai plăcută. Acest produs este prelat transparentă terasă, pe care tot mai mulți oameni aleg să o folosească pentru închiderea de terase, pergole, balcoane, foișoare. Analizează oferta MESTERESTI și descoperă care variantă ți se potrivește cel mai bine dintre toate cele care sunt disponibile la noi.

Parerea cumparatorilor

Iordache Florica din Chirnogi, Călărași
Sunt foarte mulțumită de calitatea gardului. Am luat modelul Tracic 1 iar placa de sus are finisajele foarte frumoase. Au fost probleme cu accesul TIR-ului dar șoferul s-a descurcat și a intrat până în fața porții.
Mihai Lungescu din Târgu Jiu, Gorj
Am primit-o, am montat-o, sunt mulțumit! V-am recomandat tuturor prietenilor mei.
SC PROSILVA SERV SRL din Jijila, Tulcea
Livrarea foarte prompta! Voi mai cumpara de la dvs! Va recomand tuturor!

Ne recomandă clienții noștri

Variantele de prelată transparentă terasă de la MESTERESTI prezintă mai multe avantaje ce permit folosirea unui spațiu pe tot parcursul anului și nu doar în momentele în care temperaturile sunt rezonabile. Indiferent dacă gradele vor fi mici sau mari, această prelată transparentă terasă reprezintă soluția la care visai.

Închiderile acestea ce se montează pe terase și verande reprezintă o alternativă foarte bună la ușile și geamurile făcute din sticlă securizată, pentru că protejează foarte ușor spațiul de vânt, ploaie, praf, insecte, zgomot, lăsându-te să ai în considerare o priveliște perfectă asupra curții tale. La acest aspect se adaugă și faptul că modelele de prelată transparentă terasă de la MESTERESTI sunt și mult mai ieftine, ceea ce oferă un avantaj enorm în fața altor variante disponibile pe piață.