MESTERESTI MESTERESTI

0749 123 452
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica
Jardinieră din Butoi
Jardinieră din Butoi
Jardinieră din Butoi

Jardinieră din Butoi

de la 312,5 250 lei cu TVA inclus bucata -20%
5,00 din 5 (1 voturi)

Vrei să completezi grădina cu un mobilier rustic de cea mai înaltă calitate și nu știi de unde să începi? Ai o idee despre ce ai vrea să cumperi, dar parcă oferta actuală este prea banală? Plantele tale refuză să stea într-o banală jardinieră din plastic? Răspunde protestelor florilor tale și cazează-le în jardiniere din lemn de cea mai înaltă calitate.

Jardiniere din lemn? Chiar dacă au un aspect mult mai elegant și completeză un mobilier rustic desăvârșit, tot ți se vor părea prea banale. Așa că noi, echipa MESTERESTI, am dus lucrurile mai departe cu un pas și am adus jardiniere din butoi. Da, este exact ceea ce îți imaginezi: Butoaie de lemn care au decis că viața de butoi de vin nu este pentru ele, așa că s-au reprofilat. Iar sectorul de mobilier rustic s-a dovedit a fi alegerea lor. Butoaie din lemn, confecționate cu aceeași măiestre și dedicare ca și omologii care se regăsesc în beci.

Caracteristici:

Tip lemn: Stejar;
Utilizare: Plante sau decorativ;
Accesorii incluse: Inele metalice și suporți de lemn.

Prețuri Jardinieră din Butoi: 250 lei

Imaginează-ți acum care este impactul unei jardiniere din butoi, confecționat exact ca un butoi adevărat. Nu trebuie să fii pasionat de butoaie de lemn pentru a înțelege logica noastră legată de aceste jardiniere. De asemenea, o jardinieră din lemn, de forma unui butoi, este mult mai sănătoasă pentru plante decât clasicul plastic și mult mai rezistent decât metalul care va rugini inevitabil.

Tot ce trebuie să faci este să alegi modelul, să apelezi la numărul de telefon de pe pagină, iar de restul ne ocupăm noi. Pentru că ne place să îmbinăm esteticul cu utilul, și să aducem mereu idei și produse noi, care să facă grădina ta cât mai specială.

Prețurile sunt orientative, cu caracter informativ și conțin TVA. MESTERESTI nu îți asumă responsabilitatea pentru situația în care prețurile afișate nu sunt de actualitate. Pentru o ofertă fermă, vă rugăm să contactați consilierul nostru de vânzări.

MESTERESTI face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. In cazuri rare, acestea pot contine inadvertente, fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in oferta standard, unele specificatii sau pretul, pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Formular de contact

Parerea cumparatorilor:

Roxana Ionescu din Corbeanca, Ilfov
Gardul s-a dovedit a fi de calitate și băieții înțelegători. Chiar dacă strada era impracticabilă, și-au dat interesul să descarce aproape de casa mea.
Alexandru Cirebea din Mihai Viteazu, Cluj
Am comandat gardul Troian la 2 m înalțime și mi-a plăcut ce am primit. Mai am de comandat gard pentru încă o latură a casei și vom comanda tot de la MESTERESTI.
Vicențiu Ioniță din Mija, Dâmbovița
Extrem de mulțumit! Calitatea și promptitudinea, precum și transportul gratuit peste așteptări!

Cele mai cumparate produse din categoria Mobilier de grădină:

Ciubăr de Lemn Meribel

Ciubăr de Lemn Meribel

de la 9.652,5 7722 lei cu TVA inclus bucata -20%
5,00 din 5 (1 voturi)
Ciubăr de Lemn Nira fără Sobă

Ciubăr de Lemn Nira fără Sobă

de la 3.125,0 2500 lei cu TVA inclus bucata -20%
5,00 din 5 (1 voturi)
Ciubăr de Lemn Nira

Ciubăr de Lemn Nira

de la 6.875,0 5500 lei cu TVA inclus bucata -20%
5,00 din 5 (1 voturi)

Cele mai populare produse din categoria Mobilier de grădină:

Căsuță de Grădină Sidon

Căsuță de Grădină Sidon

de la 4.025,0 3220 lei cu TVA inclus bucata -20%
5,00 din 5 (1 voturi)
Căsuță de Grădină Belvoir

Căsuță de Grădină Belvoir

de la 4.887,5 3910 lei cu TVA inclus bucata -20%
5,00 din 5 (1 voturi)
Căsuță de Grădină Monfort

Căsuță de Grădină Monfort

de la 5.750,0 4600 lei cu TVA inclus bucata -20%
5,00 din 5 (1 voturi)