MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri de Sezon VALABIL PÂNĂ LA 15 mai!

Sună acum la 0759 123 455

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
  Știm foarte bine că orice activitate am face în această perioadă atât de importantă, avem nevoie de protecție. De aceea, așa cum bine știm că pentru MESTERESTI clientul este pe primul loc, la noi puteți găsi diferite combinezoane. Aceste combinezoane sunt ideale pentru protecția întregului corp împotriva mizeriei, bacteriilor, virusurilor, a particulelor fine și pulberi. Aceste produse se utilizează în laboratoare, cabinete medicale, industria alimentară, agricultură și asigură protecție contra microorganismelor, particulelor de praf, mirosurilor și stropilor ușori de lichide. Se fixează ușor pe corp fiind conefcționate dintr-un material foarte moale, au un design plăcut și îți oferă protecția de care ai foarte mare nevoie.

  Parerea cumparatorilor

  Ion Nita din Buta, Argeș
  Livrarea mărfii a fost facută mai devreme decat termenul inițial. Colaborarea cu echipa MESTERESTI a fost foarte bună. Marfa este de calitate și sunt foarte foarte mulțumit.
  Transportul gratuit binevenit, șoferi competenți și binevoitori.
  Roxana Ionescu din Corbeanca, Ilfov
  Gardul s-a dovedit a fi de calitate și băieții înțelegători. Chiar dacă strada era impracticabilă, și-au dat interesul să descarce aproape de casa mea.

  Ne recomandă clienții noștri

  Aceste combinezoane de la MESTERESTI oferă o barieră chimică excelentă cu urmatoarele caracteritici: gluga, strat antiscamosare și aplicatii respirabile.

  Materialul microporos din care sunt confecționate combinezoanele, sunt în mai multe straturi, materialul este foarte moale și ușor, cu grad extrem de redus de scămosare, ce se drapeaza bine pe corp, facilitând lejeritatea in mișcare.

  Are un design foarte plăcut fiind alcătuit din segmente pentru glugă, pentru o compatibilitate sporită cu echipamente individuale de protecție complementare.