MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri inegalabile de BLACK FRIDAY Perioada campaniei: 6 - 30 Noiembrie

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
  Știm foarte bine că orice activitate am face în această perioadă atât de importantă, avem nevoie de protecție. De aceea, așa cum bine știm că pentru MESTERESTI clientul este pe primul loc, la noi puteți găsi diferite combinezoane. Aceste combinezoane sunt ideale pentru protecția întregului corp împotriva mizeriei, bacteriilor, virusurilor, a particulelor fine și pulberi. Aceste produse se utilizează în laboratoare, cabinete medicale, industria alimentară, agricultură și asigură protecție contra microorganismelor, particulelor de praf, mirosurilor și stropilor ușori de lichide. Se fixează ușor pe corp fiind conefcționate dintr-un material foarte moale, au un design plăcut și îți oferă protecția de care ai foarte mare nevoie.

  Parerea cumparatorilor

  Cozma Serghei din Cerna, Tulcea
  E ok! Garanția de 25 ani e unică și binevenită mai ales pentru un produs cu o durată de exploatare îndelungată. Transportul gratuit a fost binevenit. Recomand tuturor cunoscuților.
  Marius Grigoras din Hartop, Suceava
  Mi-a placut modelul de gard Victorian 1, am beneficiat și de transport gratuit. Deja vecinii mei vor să comande și ei.
  Mihai Lungescu din Târgu Jiu, Gorj
  Am primit-o, am montat-o, sunt mulțumit! V-am recomandat tuturor prietenilor mei.

  Ne recomandă clienții noștri

  Aceste combinezoane de la MESTERESTI oferă o barieră chimică excelentă cu urmatoarele caracteritici: gluga, strat antiscamosare și aplicatii respirabile.

  Materialul microporos din care sunt confecționate combinezoanele, sunt în mai multe straturi, materialul este foarte moale și ușor, cu grad extrem de redus de scămosare, ce se drapeaza bine pe corp, facilitând lejeritatea in mișcare.

  Are un design foarte plăcut fiind alcătuit din segmente pentru glugă, pentru o compatibilitate sporită cu echipamente individuale de protecție complementare.