MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri inegalabile de BLACK FRIDAY Perioada campaniei: 6 - 30 Noiembrie

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
  O mașină de peletat poate fi folosită în gospodării, ferme sau unități de producție, pentru reciclarea diferitor materiale și transformarea lor în peleți sau pentru granularea furajelor utile în asigurarea necesarului de hrană pentru animale. Astfel, fie că dorești să îți înființezi o mică afacere din fabricarea peleților, fie că dispui deja de materia primă și vrei să îți asiguri o producție pentru uz propriu, investiția inițială va fi amortizată destul de rapid. Mașinile de peletat de la MESTERESTI sunt de calitate germană și sunt recunoscute ca fiind cele mai bune mașinării din această categorie. Vezi întreaga noastră ofertă de Mașini de peletat și alege varianta care ți se potrivește cel mai bine.

  Parerea cumparatorilor

  Nichita Pahom din Sarichioi, Tulcea
  Am comandat și eu și vecinul meu, iar gardul a venit repede cu transport gratuit. Mai mult a durat să ne decidem ce model să alegem, fiindcă toate sunt frumoase.
  Daniela Bostina din Titu, Dambovița
  Am comandat la MESTERESTI modelul Tracic și am fost foarte multumiță de calitatea produselor si de promptitudinea livrării.
  Valeria Cardos din Corbeanca, Ilfov
  Gardul s-a dovedit a fi de calitate și băieții înțelegători. Chiar dacă strada era impracticabilă, și-au dat interesul să descarce aproape de casa mea.

  Ne recomandă clienții noștri

  Poluarea este o problemă gravă, cu care ne confruntăm din ce în ce mai mult. Din acest motiv, în Uniunea Europeană se iau decizii care să ajute la protejarea mediului înconjurător. O măsură care se impune în acest caz este folosirea unor surse de energie regenerabile, care să asigure un anumit procent, în creștere, din consumul energetic al Uniunii.

  Peleții sunt surse ecologice de energie, obținute din aşchii, rumeguş, tocătură din resturi vegetale, agricole, forestiere sau din plante cultivate și prelucrate cu acest scop. De obicei, aceștia sunt utilizați drept combustibil pentru încălzirea locuințelor, a unor mici fabrici, ateliere sau cabane turistice care au nevoie de energie termică. Luând în considerare noile reguli impuse cu privire la sursele de energie, dar și avantajele încălzirii pe bază de peleți, o firmă care să aibă drept activitate producerea de peleți reprezintă o idee de afacere rentabilă.

  Utilitatea unei Mașini de peletat MESTERESTI

  În producția de peleți intervin mai multe procedee și mașinării asociate fiecărui procedeu. În primul rând, se pregătește materia primă. Această pregătire se face cu ajutorul unui tocător care uniformizează reziduurile. Mai departe, se usucă materialul rezultat, cu ajutorul unor uscătoare de peleți, pentru ca la final să fie trecut printr-o mașină de peletat.

  Mașinile de peletat pot fi folosite în gospodării, ferme sau unități de producție, pentru reciclarea diferitor materiale și transformarea lor în peleți sau pentru granularea furajelor utile în asigurarea necesarului de hrană pentru animale.

  Cum aleg Mașina de peletat potrivită?

  Dacă nu ești sigur care este cea mai bună alegere pentru necesitățile tale, sună la numărul afișat în pagină și discută cu unul dintre consilierii MESTERESTI. El îți va furniza mai multe informații legate de modele, specificații tehnice, lista de prețuri sau transport, iar împreună veți descoperi care este decizia potrivită pentru tine.