MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Reduceri de Sezon VALABIL DOAR 11 ZILE!

Sună acum la 0759 123 458

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

Profită din plin de ofertele MESTERESTI

Obține Produsele dorite la Prețuri Avantajoase!
  O mașină de peletat poate fi folosită în gospodării, ferme sau unități de producție, pentru reciclarea diferitor materiale și transformarea lor în peleți sau pentru granularea furajelor utile în asigurarea necesarului de hrană pentru animale. Astfel, fie că dorești să îți înființezi o mică afacere din fabricarea peleților, fie că dispui deja de materia primă și vrei să îți asiguri o producție pentru uz propriu, investiția inițială va fi amortizată destul de rapid. Mașinile de făcut peleți de la MESTERESTI sunt de calitate germană și sunt recunoscute ca fiind cele mai bune mașinării din această categorie. Vezi întreaga noastră ofertă de Mașini de peletat și alege varianta care ți se potrivește cel mai bine.

  Parerea cumparatorilor

  Silviu Apostica din Șendreni, Galați
  Eu sunt montator si am comandat până acum de 5 ori gard de la MESTERESTI pentru calitate, promptitudine, transport gratuit și varietate de modele de unde să-și aleagă clienții mei.
  Marius Grigoras din Hartop, Suceava
  Mi-a placut modelul de gard Victorian 1, am beneficiat și de transport gratuit. Deja vecinii mei vor să comande și ei.
  Vasile Oana din Mahmudia,
  Am apreciat ca bradutul a venit cu tot cu suport.

  Ne recomandă clienții noștri

  Poluarea este o problemă gravă, cu care ne confruntăm din ce în ce mai mult. Din acest motiv, în Uniunea Europeană se iau decizii care să ajute la protejarea mediului înconjurător. O măsură care se impune în acest caz este folosirea unor surse de energie regenerabile, care să asigure un anumit procent, în creștere, din consumul energetic al Uniunii.

  Peleții sunt surse ecologice de energie, obținute din aşchii, rumeguş, tocătură din resturi vegetale, agricole, forestiere sau din plante cultivate și prelucrate cu acest scop. De obicei, aceștia sunt utilizați drept combustibil pentru încălzirea locuințelor, a unor mici fabrici, ateliere sau cabane turistice care au nevoie de energie termică. Luând în considerare noile reguli impuse cu privire la sursele de energie, dar și avantajele încălzirii pe bază de peleți, o firmă care să aibă drept activitate producerea de peleți reprezintă o idee de afacere rentabilă.

  Utilitatea unei Mașini de peletat MESTERESTI

  În producția de peleți intervin mai multe procedee și mașinării asociate fiecărui procedeu. În primul rând, se pregătește materia primă. Această pregătire se face cu ajutorul unui tocător care uniformizează reziduurile. Mai departe, se usucă materialul rezultat, cu ajutorul unor uscătoare de peleți, pentru ca la final să fie trecut printr-un utilaj de făcut peleți.

  Mașinile de peletat pot fi folosite în gospodării, ferme sau unități de producție, pentru reciclarea diferitor materiale și transformarea lor în peleți sau pentru granularea furajelor utile în asigurarea necesarului de hrană pentru animale.

  Cum aleg Mașina de peletat potrivită?

  Dacă nu ești sigur care este cea mai bună alegere pentru necesitățile tale, sună la numărul afișat în pagină și discută cu unul dintre consilierii MESTERESTI. El îți va furniza mai multe informații legate de modele, specificații tehnice, lista de prețuri sau transport, iar împreună veți descoperi care este decizia potrivită pentru tine.