Alegerea unui incubator de ouă profesional

Alegerea unui incubator de ouă profesional

Dacă știi cum să îți gestionezi resursele, creșterea păsărilor se poate dovedi o afacere profitabilă. Păsările pot fi folosite atât pentru ouă, cât și pentru carne, iar cererea pentru produsele din carne de pasăre este în continuă creștere, fie că vorbim de piața internă sau de exporturi. Astfel, cu instrumentele potrivite, vei reuși să ai o afacere de succes.

La baza unei ferme de păsări va sta întotdeauna un incubator profesional, cu un randament de eclozare ridicat. Cu ajutorul incubatoarelor profesionale pentru ferme, producția ta va fi una ridicată și continuă. Astfel, un incubator industrial te va ajuta să te adaptezi ușor la cererea de produse, iar investiția inițială se va amortiza rapid.

Criterii în alegerea incubatorului profesional

Atunci când alegi un incubator de ouă profesional este bine să iei în considerare anumiți factori, care vor influența în mare măsură productivitatea și eficiența produsului.

  1. Capacitatea de incubare

În funcție de tipul fermei, ai posibilitatea de a alege incubatoare profesionale cu o capacitate ce pornește de la 100 ouă găină și care poate depăși 8000 ouă de acest tip.

  1. Randamentul de eclozare

Având în vedere faptul că producția de păsări trebuie să aducă profit, este indicat să te îndrepți spre incubatoare profesionale cu un randament de eclozare cât mai bun, de peste 80%.

  1. Tipurile de ouă care pot fi incubate

De obicei, incubatoarele profesionale sunt dotate cu site speciale pentru diferite tipuri de ouă și îți permit să alegi regimul de incubare potrivit pentru fiecare.

  1. Funcțiile incubatorului

Un incubator profesional de calitate ar trebui să dispună de anumite funcții care să îți facă munca mai ușoară și să asigure un randament cât mai bun al produsului. Printre aceste caracteristici se numără întoarcerea automată a ouălor și controlul automat al temperaturii. Totodată, ar fi bine ca incubatoarele pentru ferme să fie dotate cu alarmă pentru praguri ale umidității și temperaturii.

În oferta noastră de produse găsești clocitoare profesionale cu diferite capacități de incubare și un randament de eclozare foarte bun. Acestea sunt fabricate din materiale rezistente și au o structură ce permite un nivel optim de izolaţie termică. Pentru mai multe detalii, te invităm să iei legătura cu unul dintre consilierii MESTERESTI, care te va ajuta să iei decizia potrivită pentru succesul afacerii tale.


← Înapoi la blog

Meșterești