Ce avantaje are pardoseala WPC?

Ce avantaje are pardoseala WPC?

WPC-ul este un produs ce a fost presat la o temperatură și presiune ridicate, compoziția sa fiind alcătuită din 60% făină de lemn și 40% masă plastică. Deoarece are un conținut ridicat de lemn, WPC-ul va asigura spațiului în care este utilizat un aspect cu adevărat senzațional, foarte plăcut și modern, în timp ce conținutul de plastic îi oferă o rezistență și o durabilitate mult mai bune.

WPC-ul, care poartă și numele de lemn compozit, se bucură de un grad foarte mare de utilizare, datorită calităților sale, astfel că poate fi folosit drept pardoseală WPC, gard WPC, mână curentă etc. Fiind ușor de prelucrat, de găurit și de tăiat, crearea dimensiunilor potrivite cerințelor tale este foarte ușoară.

Pe lângă aspectul elegant pe care îl oferă unui spațiu, o pardoseală WPC se bucură și de un nivel ridicat de rezistență în fața razelor UV, a condițiilor meteo extreme și nefavorabile și nici nu trebuie aplicat vreun tratament special ulterior instalării. De asemenea, curățarea sa se face foarte ușor, doar cu apă și săpun, deci nu vei pierde timpul cu această activitate. Nu poate fi uitat nici faptul că prin natura sa, pardoseala WPC nu va avea deformări, despicături sau corodări.


← Înapoi la blog

Meșterești