Ce avantaje îți oferă gazonul artificial?

Ce avantaje îți oferă gazonul artificial?

Utilizarea gazonului artificial

Variatele modele de gazon artificial de pe piață pot fi utilizate atât pentru design, cât și pentru terenurile sportive. Un gazon creat cu scopul utilizării sportive este făcut în așa fel încât să reziste utilizării intense, indiferent dacă este vorba de fotbal, handbal, tenis etc. Al doilea scop pentru folosirea gazonului artificial are legătură cu activitățile mai ușoare, precum plimbarea pe el, loc pentru jocii să se joace etc, acesta acoperind spațiul dorit și având rol decorativ.

Avantajele gazonului artificial

De cele mai multe ori, acest produs este creat pentru a prezenta rezistență la foc, la radiații UV etc., având și certificate care confirmă acest lucru – adesea de la institute independente, oferindu-ți siguranța că produsul este unul cu adevărat calitativ. Pentru că o astfel de investiție este una pe termen lung, trebuie să te asiguri că fibrele gazonului artificial sunt create pentru a rezista radiațiilor UV, că produsul beneficiază de garanție etc. Un gazon artificial de calitate este realizat din materiale de auto-stingere, adică, în cazul în care cade foc pe produs, acesta nu va arde, ci va reprima focul din extindere.

Tot printre avantajele gazonului artificial se numără și următoarele:

  • nu necesită întreținere permanentă, așa cum este cazul variantei de gazon natural, astfel că nu va trebui să te preocupi de udarea sau cosirea lui;
  • rezistă bine la toate condițiile de mediu - nu este nevoie să fii îngrijorat că se va îngălbeni de la secetă sau că se va deteriora de la precipitații;
  • își păstrează aspectul intact, indiferent de uzura la care este supus;
  • împiedică creșterea buruienilor.

Vezi oferta completă de gazon artificial pe care ți-o punem la dispoziție și alege să te bucuri de un produs care îți va face viața mult mai ușoară.


← Înapoi la blog

Meșterești