Ciubăr lemn sau ciubăr fibră de sticlă - ce alegi?

Ciubăr lemn sau ciubăr fibră de sticlă - ce alegi?

Ciubărul este un produs bine cunoscut pentru ambianța splendidă pe care o creează, datorită băilor relaxante cu apă caldă iarna, dar și rece, cu funcția de piscină pe timp de vară. Pe lângă atmosfera confortabilă și plăcută, acesta are mai multe beneficii pentru organism: îmbunătățește calitatea somnului, întărește sistemul imunitar, reduce stresul și favorizează o bună circulație sanguină.

De ce se merită să oferi opțiunea de cazare cu ciubăr?

Ciubărul a devenit un accesoriu din ce în ce mai căutat și apreciat când vine vorba de a căuta cazare, mai ales pe timp de iarnă. Astăzi, acesta nu este doar un simplu element extra, ci a devenit un principiu de selecție a pensiunilor de către clienți. Ciubărul este cunoscut pentru proprietățile benefice pe care le are asupra stării de sănătate, dar și pentru modul unic de relaxare pe care îl oferă, de aceea dotarea unei pensiuni cu un astfel de produs este o necesitate. Cu acest element impunător, fiecare sejur la pensiune va fi de vis pentru oricine îi va trece pragul. 

Întrucât pe piață există atât ciubere de lemn, cât și ciubere din fibră de sticlă, în acest articol îți prezentăm avantajele fiecărei opțiuni, pentru a lua o decizie mult mai ușor.

Avantaje ale unui ciubăr lemn

Printre cele mai populare avantaje ale ciuberelor din lemn se numără:

  • textura naturală și culoarea caldă - datorită acestor caracteristici, ciubărul din lemn va crea o imagine vizuală deosebită și va aduce un plus de valoare oricărui spațiu;
  • rezistența și durabilitatea - lemnul utilizat la fabricarea ciuberelor este de esență tare, ceea ce contribuie la o bună funcționalitate a produsului timp îndelungat;
  • contribuie la un aspect rustic și tradițional;
  • mirosul plăcut de lemn.

Avantaje ale unui ciubăr fibră de sticlă

Ciuberele din fibră de sticlă se bucură și ele de multiple avantaje, printre care:

  • manevrare ușoară, datorită greutății mai reduse decât în cazul variantelor de lemn;
  • ușor de curățat și de întreținut;
  • interior solid și compact, ce împiedică apariția scurgerilor;
  • permite utilizarea unui sistem de încălzire pentru apă electric sau pe lemne;
  • diversitate mare de forme și culori;
  • pot fi dotate cu sisteme LED și sisteme de hidromasaj.

Cum se încălzește un ciubăr din lemn sau din fibră de sticlă?

Ciubărul se încălzește ușor, cu ajutorul unei sobe speciale. Cele două modalități prin care se pot încălzi atât ciuberele din lemn, cât și ciuberele din fibră de sticlă sunt fie cu ajutorul unei sobe încorporate, fie cu ajutorul unei sobe exterioare. Aceste sisteme de încălzire te ajută să obții temperatura dorită pentru apa din ciubăr, indiferent de vremea de afară. Pentru ca procesul de ardere să fie eficient și soba să încălzească apa mai rapid, se recomandă folosirea lemnelor uscate.

Cum alegi varianta potrivită de ciubăr?

Varianta potrivită de ciubăr se alege în funcție de numărul de persoane, preferințele proprii, dar și în funcție de destinația de utilizare. Ciuberele au dimensiuni și capacități diferite, astfel că există variante potrivite pentru 5-6 persoane, dar și modele ce pot cuprinde un număr mai mare de utilizatori, de aproximativ 10-12 persoane.

Dacă ești în căutarea unui ciubăr potrivit pentru afacerea ta, în oferta MESTERESTI găsești atât ciubăr din lemn, cât și ciubăr din fibră de sticlă. Produsele sunt fabricate din materiale de calitate înaltă și reprezintă alegerea perfectă pentru amenajarea unui spațiu relaxant în orice sezon. Cu siguranță un ciubăr va aduce un plus de valoare pensiunii tale și va atrage mai mulți potențiali clienți, pentru că oricine are nevoie de liniște pentru a-și încărca bateriile. Peisaje care îți taie respirația, ciubăr, aer proaspăt de munte. Sună fermecător, nu?

 


← Înapoi la blog

Meșterești