Confecții metalice MESTERESTI

Confecții metalice MESTERESTI

MESTERESTI folosește materiale calitative și tehnologie modernă pentru a putea realiza modele remarcabile și originale, toate acestea cu ajutorul unui proces complex, cunoscut sub denumirea de debitare tablă cu plasmă.

Confecțiile metalice realizate de MESTERESTI îndeplinesc cele mai înalte standarde privind calitatea, design-ul, durabilitatea și funcționalitatea.

Tipuri de confecții metalice MESTERESTI

Gama noastră de produse din metal, fabricate la comandă, este foarte diversă și cuprinde: 

Prima caracteristică a unei structuri ușoare este flexibilitatea. Metalul poate fi integrat aproape în orice proiect, atât în zona industrială cât și rezidențială. Peste 99,9 % din construcțiile metalice sunt realizate din oțel reciclat. Dacă dorești o altă construcție, poți oricând recicla metalul de la vechea construcție. Betonul în schimb, este fabricat din nisip și piatră care nu pot fi reciclate mai departe.

Grilajele din fier forjat pot fi făcute pentru a fi utile, dar și pentru a decora construcția casei dumneavoastră.

În marea masă de restaurante și baruri prezente la fiecare colț de stradă, inovația în materie de servicii, customer service și promovare este un MUST HAVE. Tehnicile cu care atragi și păstrezi clienții mulțumiți reprezintă una dintre soluțiile succesului restaurantului sau barului tău.

Echipa noastră, formată din specialiști cu îndelungă experiență în fabricarea de confecții metalice, este aici pentru a vă consilia și susține proiectul, de la proiectarea inițială până la fabricarea și instalarea finală a soluției.


← Înapoi la blog

Meșterești