MESTERESTI MESTERESTI

Coșul meu
 • Livrare in
  toata tara
 • Garantie
  certificata
 • Produse de
  calitate
 • Oferta
  diversificata
 • Experienta
  peste 20 ani
 • Consiliere
  tehnica

Prinde primăvara reducerilor VALABIL DOAR 5 ZILE!

Sună acum la 0759 123 453

ATENȚIE, STOC LIMITAT!

PRIMAVARA MEȘTERILOR!
VESTIM REDUCERI TOT MAI CALDE DE PREȚURI!

PRINDE REDUCERILE ȘI OFERTELE MEȘTEREȘTI!
  Bine ai venit în cadrul secțiunii dedicată special pentru Copertine Metalice. Un accesoriu obligatoriu pentru a crea o imagine completă în cadrul grădinii tale. Cu o gamă largă de opțiuni de personalizare, copertinele metalice marca MESTERESTI sunt alegerea perfectă pentru cei care vor atât ceva practic cât și estetic. Fie că dorești să cumperi o copertină metalică simplă sau una cu decorațiuni florale realizate din fier forjat, noi ne-am asigurat că vei avea de unde alege, indiferent de preferințele tale. Mai mult decât atât, ne-am gândit și la partea de montaj, fiecare copertină metalică venind cu un sistem de prindere prin dibluri integrat, asigurând astfel un montaj ușor care poate fi realizat de către oricine, fără a mai apela la echipe de profesioniști. Livrăm oriunde în țară, așa că oriunde te-ai afla, noi te așteptăm la numărul de telefon afișat în cadrul paginii unde vom stabili toate detaliile de care ai nevoie pentru noua ta copertină metalică.

  Parerea cumparatorilor

  Roxana Ionescu din Corbeanca, Ilfov
  Gardul s-a dovedit a fi de calitate și băieții înțelegători. Chiar dacă strada era impracticabilă, și-au dat interesul să descarce aproape de casa mea.
  Alexandru Cirebea din Mihai Viteazu, Cluj
  Am comandat gardul Troian la 2 m înalțime și mi-a plăcut ce am primit. Mai am de comandat gard pentru încă o latură a casei și vom comanda tot de la MESTERESTI.
  Lucian din Miroslava, Iași
  Ok, mulțumit din toate punctele de vedere.

  Ne recomandă clienții noștri

  Ce trebuie să știu despre gama de Copertine Metalice MESTERESTI?

  • Copertina este confecționată din policarbonat, structura fiind metalică. Pentru copertinele metalice care au elemente decorative, acestea sunt realizate din fier forjat și pot fi realizate pe comandă, urmând orice temă sau model pe care îl dorești.
  • Transportul se realizează contracost, livrând în toată țara. Livrarea se face prin curier, așa că tot ce trebuie să faci este să ne specifici unde trebuie livrate copertinele, iar noi vom face tot posibilul ca să ajungă la poarta ta în cel mai scurt timp posibil.
  • Fiecare copertină metalică este realizată pe comandă, urmând întocmai specificațiile cerute de tine. Din acest motiv te așteptăm să apelezi numărul de telefon afișat în cadrul paginii, pentru a lua legătura cu unul dintre consultanții noștri. Astfel vei avea parte de o consultanță pe măsura calității copertinelor pe care le livrăm cu drag în fiecare zi.
  • Copertinele metalice vin și cu un sistem de prindere prin dibluri, pentru un montaj cât mai facil, pentru un maxim de confort. Astfel ne-am gândit și la confortul tău, pentru a avea parte de o experiență cât mai plăcută.